Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra értettem, ha TurbóMacskát tanítjátok úszni, azt nem természetes vizekben kéne kezdeni.
Bár ugye attól függ mi a célod. Ha vízbe akarod folytani, akkor ez egy egész jó ötlet
Na végre rendes pink a profilképed, mindig kevertelek Ekimével, akinek pink pólója van
Zsákba futás zigótával!
amikor gurulnak le a terhesek a lépcsőn az a poén is elég bizarr
aki nem ismeri mi az: vetélkedő
Köszi!
Bless you
Á... az ki van csukva mert én aztat nem tud6tom. Amúgy meg gázbömbébe nem szigyál a glogyó, ezért meg kell sklájbolni a gizmit a skleapszerrel.
Pocsi, te néha nagyon fájsz...
Ha meg mellè, akkor az meg mèhen kívüli.
Még ha izzadni kellene is akkor sem izzad az ember mert ahhoz meg hideg van ! Na de majd holnap thermálfürdőben Ságod-on a szaunában belehúzok ! Aztán izzadni fogok mint a cigány igazságában !
remélem ez a tény hogy nem kell a paron süttetni a hasad nem ért meglepetésként
én már alig vártam a szar időt, legalább nem kell csinálnom semmit sem, még izzadni se
Stand időre kb. még fél évet biztosan várhatunk. Előtte aki belemegy, az rozmár.
"Hideg szél fúj, édesanyám, b@szhatja a kendőjét!"
Az előbb úgy nézett ki, hogy kisüt a Nap, és nem csak pillanatokra , aztán ugyanúgy tombol a szél és ugyanolyan szr idő van mint előtte csak most még az eső nem esik ! Ahogy látom mostanában nem lesz strandidő !
én meg tudok járni a vizen...... szóval be sem vesz, nemhogy kidob
Hát én azért 8 nyarat nem voltam vizimentő. 1 nyáron csináltam. Ellenben fizikai adottságaimból kifolyólag. (Nem nem azért mert pufók vagyok) Engem még az édesvíz kidob magából. (Ezért nem mert pufók vagyok mert fater is az és ő olyan mint a vasmacska) Szóval én kényelmesen akár el is tudok aludni a víz tetején. Emellé jól úszom, mégiscsak Európa legnagyobb tava mellett nőttem fel. :-D
Ezt mire érted Laci bácsi? :) 8 nyarat / évet dolgoztam strandon és uszodában, nem fogok megfulladni, max nem tökéletes a merülési technikám. Plusz asszony mindig a hullámzós, sziklás partoknál találja meg a legszebb tengeri bizbaszokat, dobál a hullámzás még 2-3 méter mélyen is, annyira nem egyszerű.
Faszom bkv-zon ... Szetfagyok. Bezzeg motoron nem :D
No igen alig három hónap...!
Estèt pik pakk itt lesz!