Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na arra pakolnék villással is finoman.
Hasonló kivitel, csak a deszka a szögvasba befekszik, a plafonhoz egy csavar betámaszt és nem dől el
Nem adtak normalis szinu noi polot Stelvion... De mar legalabb 1 vagy 2 hete nem is az a profilkepem
Nem volt cél hogy téged is beraktarozzalak darabban.
Kőműves állvány!
Ez nagyon vérszegény
Enyémek jobbak 1-1 létra forma a szélén és közte deszkák
Zártszelvény lábak és szögvas polctartók 30x30 as méretben colos deszkákkal
Ha nem kell sokat veszkodni vele akkor igen.
A motor máshova kerül.
Még csinálok egy motortarto állványt.
Első árány telók bekerülnek a csirkelábasba?
Azt bírni fogja...a CB-m nehezebb :) Csak a motorblokkot ne a polc közepére tedd, hanem az oszlopokhoz inkább, mert nagy a fesztáv.
Kb a CBR összes vackat kell bírnia míg diribdarabra szedem.
Ilyen vastag OSB lapok a stafni merevítéssel kényelmesen bírnak 1tonna terhelhetőséget (teljes felületen), viszont mivel a lábakba oldalról van egy egy facsavarral rögzítve, ennek a csavarnak az oldalirányú terhelhetősége lesz a meghatározó. Pár száz kilóra tippelném, de 500-nál nem több, de Pocsest talán elbírná gond nélkül.
Tudom,én csináltam. .
Így így. Úgy vagyok az úszástanítással mint ahogy újdonsült utas visz az ember. Úgy is meg lehet tanítani hogy hogy egy életre elmenjen a kedve a víztől meg úgy is hogy tetszen neki és élvezze. Ennek nem sok köze van ahhoz hogy medence vagy tenger vagy Balaton.
Amúgy meg facca!
Az nem jó.
De,oda van írva hogy kurvasok.
Nincs megadva a polconkénti terhelhetőség.
veszek pink csónakot
Polcszerviz ininek teszko gazdaságos kivitelben.
A részingpárduc kiválóan megtanulhat a nyakig érő tengervízben, valami lassan mélyülő szakaszon uszikálni, nem gondoltuk csónakkal kivinni a nyílt tengerre. Én a Dunában és a Balatonban tanultam úszni.
szeret engemet a Lali is