Hülye kérdés
A tükrös plexi külföldi oldalon meg úgy általában Iridium silver néven fut? Én így tudom és nagyon valószínűnek tartom de 100%-ra nem vagyok biztos benne
Nagyon sokáig Lazer-t használtam amivel nagyon megvoltam elégedve. Nem tudom most milyen árban lehet,de annak idején a full kategóriást vettem 55-ért és nagyon jól nézett ki
a konklúzió hogy elmegyek Shox-hoz Fehérvárra valamelyik hétvégén amikor jó idő lesz és mehetek a malaccal is. Aztán majd meglátjuk. Talán addig még tudok mellé tenni némi forintot így a kínálat szélesebb tartománya is elérhető lesz.
Pernye mert minden sz@ron össze kő kapni. Mindenki vegyen azt amit megenged a buxtárcája, de védőfelszerelés nélkül ne motorozzon senki. Akinek van pénze majomra, legyen pénze bánónra is. Mint írtam nekem is volt használtan vett bukó amit szintén el is adtam ráadásul még drágábban mint vettem. Na ezt +látja piarcos...
Sisakot a legtöbb ember úgy vesz,hogy kisebb legyen mint amit kényelmesnek érez és amikor használva van és az embernek bele izzad a feje a hő hatására igazodik rá az fejre és onnantól "egyéni" lesz. A másik baj meg,hogy kaphat olyan ütést amitől a festés nem sérül,de a héjszerkezet igen és akkor már nem igazán tudja ellátni a funkcióját és bármennyire is szeretem és megbízok az ebay tranzakciókban én ilyen téren kicsit bizonytalan lennék, mert az is lehet,hogy még az eladó sem tud az anyag sérüléséről.
Megint eltértél a tárgytól , de válaszolok . Inkább használt shoei , mint új 50e ft-os bármilyen sisak . A sisakok többsége jól mosható pl. az 1100 teljesen kivehető , mosható . Vagy pl. ha használt 1000-es , most akcióban 700 Ft hétszáz , nem elírás az arcpárna . Nem kacsa rendeltem kettőt is , meg is érkezett . Az előéletéről sokat elárul a sisakok GYÁRI festése , persze ehhez tudni kell az adott típus gyári fényezéseit . Per pillanat a polcomon áll egy nolan nyitható , egy shoei xr 800 , egy xr 1000 , anyának egy uvex commander . Mind kiváló és szép állapotban . Kimosva illatosan várják a szezont . A marushin-omat eladtam a zxr-emmel együtt , mert a 89 -es gyári fekete piros ezüst /89-ben fő színe volt a kawa zxr-nek / szinre kiadott egy ugyan ilyen színösszeállítású sisakot a marushin . Tehát igen vennék használt JÓ MINŐSÉGŰ sisakot , persze nem mindegy kitől !
A tükrös plexi külföldi oldalon meg úgy általában Iridium silver néven fut? Én így tudom és nagyon valószínűnek tartom de 100%-ra nem vagyok biztos benne
nem szuksegkepp.
Nelkuled is fel lehet jelenteni teged.Hetfo van.