Hehe én allergiás vagyok a csípésükre....
1x mázlim volt hogy egy mentőállomáson dolgoztam, és épp akkor szúrt meg a nyakamon egy darázs...
nem kicsit szartam be, mert fél perc se kellett és már fulladoztam meg puffadtam
2 szúri aztán kaptam is levegőt
Különben átszurták volna a torkomat egy tollal és aztán köpöcsövezhettem volna
Méhecskével még nem is lenne gond. Az csak egyszer csíp. De az a rohadt darázs. Múltkor felelőtlenül polóban gurultam egyet. Betalált az úján végíg csípte keresztben a pocakomat és póló alján távozott. Hogy rohadna meg azaz egy vagy 6-szor megcsípett. És kb csak a 3. után tudatosult bennem hogy valami van.
Méhecskéket lehet 200 felett is nézegetni , sőt számolni , hogy hányszor szúr beléd , mire megtudsz állni az a rohadt repülő szörnyeteg . Hiába a kesztyű hiába a szoros kézszár a dzsekin , az a rohadék csak be talál ! Na ezeket a méhecskéket gyűlölöm !
Megmondom őszintén. Igaz csak a malaccal mentem ilyen gyorsan mással még nem még kocsival sem. Az a fura hogy perverzül stabilan futott a malac. Azon felül hogy az idom nélküli gépeken megszokottan komoly izommunka volt fennmaradni a menetszélben, nem éreztem semmit sem. Semmi elkönnyülést semmi furát. Az volt egyedül furcsa hogy egy porse így is levillogott a legbelső sávban.
Mondjuk azt hogy nem volt egyszerű. már feltolta a csőrt is a pofámra a menetszél és a szemem sarkában láttam hogy fel le csapkod a sült széle mint amikor a 80 és a halál közötti nagyik tolják 160-al az ignicnek a pályán és huppog a motorháztető. De jött a vihar és siettem.
Egyáltalán nem . De képes lenne alávágni úgy a szél hogy megemelje de az az első hűtőburkulta legalább 1 négyzetméter felületen lefele tolja az elejét. Mint egy autón a hátsó szárny.
Nekem is tetszik bár szerintem a 243 az inkább 273 akart lenni mert én is mentem már az említett tempónál többet pedig az áttételezés meg minden egyéb gyári a gépen és bírta volna még ha nem tépte volna le a fejemet a menetszél :-)
1x mázlim volt hogy egy mentőállomáson dolgoztam, és épp akkor szúrt meg a nyakamon egy darázs...
nem kicsit szartam be, mert fél perc se kellett és már fulladoztam meg puffadtam
2 szúri aztán kaptam is levegőt
Különben átszurták volna a torkomat egy tollal és aztán köpöcsövezhettem volna
További jó szórakozást mindenkinek
TÖKÉLETES
Felvállalom magam, nektek fáj, hogy tökéletes vagyok!
De én megelékszek a 150-170-el is
Inkább a méhecskéket nézegetem
Ne legyél már gyerekes, válald fel őnmagad és békére lelsz
vagy nem