Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe én allergiás vagyok a csípésükre....
1x mázlim volt hogy egy mentőállomáson dolgoztam, és épp akkor szúrt meg a nyakamon egy darázs...
nem kicsit szartam be, mert fél perc se kellett és már fulladoztam meg puffadtam
2 szúri aztán kaptam is levegőt
Különben átszurták volna a torkomat egy tollal és aztán köpöcsövezhettem volna
De a nagy tempó azért jó mert akkor csak ritkán élik túl a daraszak a koppanást :-)
Méhecskével még nem is lenne gond. Az csak egyszer csíp. De az a rohadt darázs. Múltkor felelőtlenül polóban gurultam egyet. Betalált az úján végíg csípte keresztben a pocakomat és póló alján távozott. Hogy rohadna meg azaz egy vagy 6-szor megcsípett. És kb csak a 3. után tudatosult bennem hogy valami van.
Vagy VakolatlanMan!
Tudom ez fáj neked, LedMan!
Na én elköszönök, mert még vár az ágy, este müszak....
További jó szórakozást mindenkinek
Méhecskéket lehet 200 felett is nézegetni , sőt számolni , hogy hányszor szúr beléd , mire megtudsz állni az a rohadt repülő szörnyeteg . Hiába a kesztyű hiába a szoros kézszár a dzsekin , az a rohadék csak be talál ! Na ezeket a méhecskéket gyűlölöm !
Megmondom őszintén. Igaz csak a malaccal mentem ilyen gyorsan mással még nem még kocsival sem. Az a fura hogy perverzül stabilan futott a malac. Azon felül hogy az idom nélküli gépeken megszokottan komoly izommunka volt fennmaradni a menetszélben, nem éreztem semmit sem. Semmi elkönnyülést semmi furát. Az volt egyedül furcsa hogy egy porse így is levillogott a legbelső sávban.
Én Harley-vel mentem 160-at,de halálközeli élményem volt.
Csak ezt a szót ne mondtad volna
TÖKÉLETES
Arca lett a hormonkolompnak.
És fogadjunk hogy újra megéheztél!?
Senki nem "durcizik", te vergődsz a ratyi haverjaiddal!
Felvállalom magam, nektek fáj, hogy tökéletes vagyok!
Én nem mertem még 200 fölé menni, köszönhető a szar buksimnak....
De én megelékszek a 150-170-el is
Inkább a méhecskéket nézegetem
Végére értem és azt kell mondjam,hogy zajlanak az események
Mondjuk azt hogy nem volt egyszerű. már feltolta a csőrt is a pofámra a menetszél és a szemem sarkában láttam hogy fel le csapkod a sült széle mint amikor a 80 és a halál közötti nagyik tolják 160-al az ignicnek a pályán és huppog a motorháztető. De jött a vihar és siettem.
Na na naaaa nem durcizunk!
Ne legyél már gyerekes, válald fel őnmagad és békére lelsz
vagy nem
Egyáltalán nem . De képes lenne alávágni úgy a szél hogy megemelje de az az első hűtőburkulta legalább 1 négyzetméter felületen lefele tolja az elejét. Mint egy autón a hátsó szárny.
Basszus abban a sisakban!
Nekem is tetszik bár szerintem a 243 az inkább 273 akart lenni mert én is mentem már az említett tempónál többet pedig az áttételezés meg minden egyéb gyári a gépen és bírta volna még ha nem tépte volna le a fejemet a menetszél :-)
Szevasz! Gyere csak jó a buli...
odab...sz a vas ! Hogyan van 200-tól felszál ha nem hasalsz az elsőkerékre ? !
Az az meglestem én is.
A faszom ki van. Már végeztem az ebéddel,de nem bírtam közben végig olvasni annyi minden történt reggel óta