Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel mindkettő lehetséges akkor kb tökmindegy.....
csak fura hogy meg van említve hogy ügyeljünk oda a pontos csatlakozásra de végülis tökmindegy hogy csináljuk
legalábbis a rutilosnak tökmindegy úgy tudom, a vékony anyagokat amúgy is negatív testtel szoktam használni akkor nem olvad el
mondjuk ennél gyors lehet a kábelt cserélni a 4+os anyagokat lehet pozitív testel kellene már....
Mi a kérdés ? Hogy melyik a negatív ill. a pozitív ?
ha a viccen (ahobá elqrtam) nem olvasná szakember:
hogy kösem be a madzagokat mert az inverter ezt írja:
2-2. Kimeneti vezetékek csatlakozása
1. Mindegyik gépnek két lengő csatlakozója van, amit a panelra csatlakoztathatunk
szorosan. Ellenőrizzük, hogy jól csatlakozzanak a kábelek, különben mindkét oldal sé-
rülhet, eléghet!
2. Elektródafogó-vezeték a negatív pólushoz, míg munkadarab (test) a pozitív pólushoz
kapcsolódik. Ha nem földelt a hálózat, akkor a gépet a hátulján lévő földelési csatlakozón
keresztül külön földelni kell!
3. Oda kell figyelni az elektróda vezetékre. Általában 2 módja van az egyenirányító
hegesztőgép kapcsolására: pozitív és negatív csatlakozás. Pozitív: elektródatartó
„-„, míg a munkadarab a „+”-hoz. Negatív: munkadarab „-„ , míg elektródatartó
„+” –hoz kapcsolt. A gyakorlatnak megfelelő módot válassza, mivel hibás kapcsolás
instabil ívet, illetve sok fröccsenést okozhat. Ilyenkor cserélje meg a polaritást, hogy
elkerülje a hibás géphasználatot!
No meg ügyesen ésszel és érvelve a szomszéd asszony lányát is meg lehet ...ni , ha hagyja magát !!
Süt a Nap itt Badacsonyban 7 ágra, és a tél akárhogy erőlködik is , jó esetben van 5 hét amíg erőlködik! Csak a sok kártevőtől tartok amik az enyhe télnek hála , túléltek !
Meg az hogy ne sajnálja a lökhárítót
Egy két sört,amíg elkészül a forralt bor?
Én simán keresek egy nagyobb helyet.
Ide kizárt hogy a gastra beférne.
Nincs meglepő csak ügyes ennyi. Nem értelek ki a májer
mi ebben a meglepő??
aki nem májerkodni veszi a kocsit az ilyet simán megcsinál, ha a kocsitól 30 centivel hosszabb a hely simán meg lehet fordulni
Hát igen, ehhez Fasztra kell...
Igyál még valamit...
A macska rúgja meg! Elfordult a kép!
Valamiért itt sincs most a játszótéren zsivaj! Pedig itt mindig van forgalom!
Badacsonyban esik a hó, már fehér a t áj. Ahogy nézem egy kicsit most tolódik a strandidő !
Nasa is gondban volt pár éve mert a 8086 fogyóban volt
Kitojt tyúkok eladók!
Az megvan hogy a Strategic Air Command hirdetésben keresett nagy floppy lemezeket mert kifogyóban volt és nem tudtak gyártani mert rég leszerelték a gyártósorokat is?
Ha nem hancúroztak molyok a szobában ment az mindig
Abban a filmben huzalozott programozás volt, tehát ROM.
Ezek rendes RAM-ok. Sőt áram nélkül is megmaradt a program, szóval FlashROM :)
Azért le tudtak fagyni bőséggel ezek is.
Tranzisztoros logikai kapukból volt felépítve, egy egy A5-ös méretű kártyán 2-6 logikai kapu megvalósítva, minden kártyán csatlakozósor, igaz hogy aranyozott, de orosz gyártmányú.
A szekrény oldalán volt egy textil bakelit lap alul, és rá volt írva hogy "ide rúgj" persze ezt a vicces kollégák csinálták.
Láttam ezekről pár filmet kézzel huzaloztak tekercseltek mindent tök béna programok stbstb
Ellenben nem fagyott le mint a fos java cuccok
Ha jól tudom, akkor 60K-ás volt, és a lényeg az volt,hogy tudta kezelni a prioritást!
Majdnem, Ferritgyűrűs memória. kb. a holdra szállásnál számított modern dolognak, kézzel szőtték Ez a blokk kb képes lett volna tárolni a hozzászólásod végén a vigyori arcot
Arról nem beszélve, hogy újítható, és cserélhető!