tetszene ez a könnyűszerkezet, viszont valami vas vázban gondolkodnék jól lekezelve, nem tudom ez mennyire járható út. már csak azért is hogy ne vágjanak már nem kedves emberek bárhol a falon egy ajtót egy rókafarkú fűrésszel
Jó gyártó, gyárt jó motorokat, de ha sikeresek akkarnak lenni nekik is be kell állni a sorba. Az lö2ö gyártó is ezt tette, mert különben sehol nem lennének. Így is sok kedvezmény és pénz árán vannak ott ahol. Pl. ne hasonlítsuk a Suzuki és a Ducati költségvetését össze a GP-ben.
Oszt kerítettem egy ács brigádot akikkel egy igen erős és kissé túlerősített szerkezetet sikerült összehozni, no azzal biztos nem lesz baj 100 évig főleg mert minden anyagot magam vittem el egy kezelő üzembe ahol lekezelték valami mélynyomással a legutolsó lambériát is, no ilyesmit kéne venni csak hát erre az esély szinte semmi ha csak a mi volt házunkat meg nem veszed, lehet, hogy eladó mert az új tulajok még nálam is lustábbak és gyanús, hogy a hitelbe bele fognak bukni.
de persze nekiesek ma. meg a garázsban is össze kell pakolni hogy beférjen az autó, nemsokára jön az új és ne fázzon már a lelkem
mert ugye se nem okos se nem szép mégis elég sokra vitte szóval csak a rés tolhatta fel erre a magas polcra