Kicsit túl van tolva ez a készülődés.
Az utcai túrákra sem vittem ennyi szart, pedig már akkor is bebújtunk a hegy e ilyen murvás utakon.
Egy multifogó szokott nálam lenni oszt csók.
Mindenre nem lehet felkészülni, szerintem fontosabb a találékonysag, meg az alázatos kommunikáció a helyiekkel(normális kereteken belül).
Terepre meg aztán tényleg nem cipelek szart sem, inkább megyek defektes kerékkel minthogy szerszámozzak. Volt ilyen, de a tubliss óta boldogság van.
A legdurvabb esetem az volt mikor a sherconak szetment a vez. tengely csapágya.
Oda mi kellett volna?
A többi bajoknál meg segített a gyorskötöző, keritesdrót, helyi erő.
Láncsprayből a motulnak van 100 ml-es,az joval kisebb mint bármi.Csak még nem jöttem rá hogy a jó életbe lehet utántölteni nagyból.
Az S100- nak is van.1x sikerült az utántöltés,többször nem akarta,és lószaga van.
Az egy dolog de egy kiadós reggeli után az ember 2-4ora kozott megehezik, de 4kor minek álljak meg enni ha este ugyis nagy vacsora lesz ?
Napközben én belvita jóreggeltet szoktam enni vagy müzlit, napközben nehéz kaja úgysem kell, energia pont elég van benne és nem vagyok éhes.
Az a vizespalack meg jó ha az ember kemenyen motorozik terepen, de igy aki akarja azt a hugymeleg posvadt vizet. Megállok és veszek hideg vizet vagy iszok egy forrásból, nem túlélő tabor ez. Bár a szavaiból azt veszem ki hogy neki igenis az.
Eladtam 48000Km-el.
Az utcai túrákra sem vittem ennyi szart, pedig már akkor is bebújtunk a hegy e ilyen murvás utakon.
Egy multifogó szokott nálam lenni oszt csók.
Mindenre nem lehet felkészülni, szerintem fontosabb a találékonysag, meg az alázatos kommunikáció a helyiekkel(normális kereteken belül).
Terepre meg aztán tényleg nem cipelek szart sem, inkább megyek defektes kerékkel minthogy szerszámozzak. Volt ilyen, de a tubliss óta boldogság van.
A legdurvabb esetem az volt mikor a sherconak szetment a vez. tengely csapágya.
Oda mi kellett volna?
A többi bajoknál meg segített a gyorskötöző, keritesdrót, helyi erő.
Az S100-
Napközben én belvita jóreggeltet szoktam enni vagy müzlit, napközben nehéz kaja úgysem kell, energia pont elég van benne és nem vagyok éhes.
Az a vizespalack meg jó ha az ember kemenyen motorozik terepen, de igy aki akarja azt a hugymeleg posvadt vizet. Megállok és veszek hideg vizet vagy iszok egy forrásból, nem túlélő tabor ez. Bár a szavaiból azt veszem ki hogy neki igenis az.
Azért utcán nem akkora szügséglet mint nekünk
Egy délelőtt sokszor kevés az 1,8 lityi!