Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lányoknak biztos elég
Le van fagyasztva aztán 2x2 kiló kb kibírja az adott hónapot. Hozatni kell mert ennyit az egész falu nem vesz egy hónap alatt
Sajt túró tejföl sok elfogy
Nekem egy vacsora fél kg túró+30 deka tejföl megszórva egy 25 dekas mazsolával
Az izmokat táplálni kell. Éjjel van ideje enni meg regenerálódásra
A sajt meg nasi leginkább olvasztva kicsi bors stb rászórtuk ami van itthon
... és ma kit öleltél meg?
20 deka nemeleg?
Évvel az a baj hogy ha nő a bér a termékek ára is nő hiszen a hatékonyság nem lesz jobb
Ezért is nőt a 2 kilós sajt ára 3 ezerről 5500 ra kb egy év alatt
És a többi sok sok minden
A sajátjukat előterjesztették.
És azonnal el is fogadták.
Egyhangú szavazással
Azt is emelik.Asszem jelenleg szakszervezet-munkáltató egyeztetés folyik.De nem nagyon van a két fél egy közös nevezőn.
Én már vidámabban is írnám alá azt a papírt így.

Inkább az átlafizetés emelését terjesztenék elő a zacskó szipkász buzik. Az már nem olyan jo móka nekik....
Felénk már a föld utakon is basztatják a népet
Tegnap hallottam a kocsiban.Radio menni szokott.
Nekem meg nem nincs kesz a strandkorlatkek,de mar Lacinal van,hetek kerdese es meglesz,akkor csspatok egy dobogoko ereszdelahajamat.
Vagy a mopedrallira nevezek.
Bárhova, holnap robogózok a faluban....vagy nem.
kár, h nem megy az összes oda
Ez a legújabb? Még nem olvastam igaz nem is nagyon érdekel.
Most durván fizetik őket
Egy mezei yard ha elmegy a határra pihenőnapi túlórában az valami 36 nettó
én a kékeket nevetem, akik most a tüntetőkkel baszakodnak, mert ők fognak a legtöbbet kötelezően túlórázni, aszt majd kifizetik sohanapján
Hova?
Tehat mondom megegyszer,nem lesz 3 eves,marad az eves kifizetes.
De jobb lenne motorozni mint ilyen faszságokkal foglalkozni, aki ezzel akar annak van elég terepe máshol is.
"Én utánzom napi 25-26 órát dolgozom nekem már nincs 20 évem a nyugdíjig," Ne félj , pillanatok alatt oda fogsz érni!!! Még szerencse, hogy egy nap nem 36 óra hosszú !!
Engem ugyan csak részben érint, de még ki tudja? Ha érdekel leírhatom, hogy mi ezzel a baj, bár ha nem akkor is. Nyilván nem a mostani időkre készül ez a szabályzás hanem a közeljövőre na meg persze nem azokra akik ezen a fórumon szoktak lenni hanem mindenki másra aki valamelyik multinál vagy a beszállítóinál melózik mert ugye adott városokban és környékükön nincs nagyon más melóhely csak a multi vagy beszállítók, na mármost ha mindegyik bevezeti ezt akkor nincs hova menni hisz a másiknál is ez lesz, ez az egyik, másik írod, hogy mi a baj hisz úgyis kifizetik, hát nem, pont ez a lényeg, 3 éve lesz a munkáltatónak, hogy kifizesse vagy visszaadja szabadnapban ami átverés hisz mondjuk túlóráztat szombat-vasárnap-éjjel amikre komoly pótlék van, de majd visszaadja 1-2-3 év múlva mikor leáll pár hétre a gyár bármi miatt és azok csak sima napok lesznek tehát biza ez erős pénzveszteség. No meg a lényeg, ahogy kezdtem ez nem a mai időkre íródik hanem akkorra mikor már beözönlenek a kelet-eu-s migrik akikből most van jó párezer (hankook vagy 100 mongolnak látszó orosz és már felénk is feltűntek a pakik és tsaik.) és biza nem lesz akkora a munkaerőhiány mint most és akkor ugye a zemberek újra kénytelenek lesznek aláírni mindent, hogy legyen melójuk, ennek nem most van veszélye hanem a jövőben és ez mindenkit érinteni fog még azt is aki úgy gondolja, hogy felette áll a zegyszeri melósnak.
Én is szeretem mindkét szakmám.
A nemzet gázszerelője is úgy kezdte napi 18-20 óra munka 20 éven keresztül ez a siker titka.
Én utánzom napi 25-26 órát dolgozom nekem már nincs 20 évem a nyugdíjig, hátha utólérem.
Pedig elég lenne , ha azt a munkát nagyon gyorsan otthagyná, ha már úgyis hányingere van tőle!
Úgy könnyű
Szerintem 100 emberből 99 hányingerrel megy dolgozni
Én ha 5 embert ismerek aki örömmel megy dolgozni
Én szerettem a munkámat is és dolgozni is , így néhány túlóra soha nem zavart!