Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Légy jó vigyázz magadra!
No megyek összekoszolom kicsit a kezem, mert nekem nem megy annyira a fotózás hogy megtudjak élni belőle.
Ja, meg már öreg is vagyok, meg a memóriám is rossz és folyton elfelejtem.
Azért mert ratyi vagy Te is a motorod és mindened amid csak van meg ugye nekem is na meg mindenkinek itt spÓrmotorkán bla bla bla...
Kicsit gyenge is meg már unalmas az Erykázás. De ha tudná hogy a fiamat hívják Eriknek talán nem viccelődne vele.
Arról nem beszélve ha ennyire hidegen hagyná a mi és a többiek témája (kit érdekel?) akkor simán blokkolhatna minket, hogy ne is tudja olvasni mit írunk.
Hagyd már nem látod, hogy folyamatosan azt írja nem érdekli.
Nem is neked szólt.
Az vagy.
Kit érdekel?
Nem járok Csesznekre! Gyertek ki Argentínába! Ugye, hogy nem mertek...
Megjött Eryka....
Ő egy ratyi idegbeteg tatoovált emos.
GP Pilot vagyok!
Ha tudnád miket írt még privátban...
Mert te mit is hajtasz? Ja GS500-at....
Nem! Szerintem te és táraid többet ülnek a gép előtt és várják, hogy írjak valamit, tegyek fel valamit stb. Képesek vagytok minden hozzászólásom leszavazni, azért ez már rajongás! Van! Motornak is nevezhetjük, mert nem egy 400 ezres Monster.
Pintér Gáborra gondolsz aki gyógypedagógus? Egy vicc, hogy egy olyan beteg elme foglalkozhat gyerekekkel! Miket összehazudozott, feljelent, az SM főszerkesztője írt neki, a Bátszi motors is feljelent engem stb.
A kiállására a habitusára gondoltam, ami itt azért nem annyira jön át. Illetve ha beszélgetnél vele mondjuk egy órát, kíváncsi lennék újra a véleményedre.
Szerinte MekkFláj lenne annyi motoros között.
Lehet volna utána egy- két vállon paskolás.
Miert csodalkoznék el ?
Szerintem legyintene mindenki nevetve, már rég hitelét vesztett anonimusz bár az is lehet, hogy mégsem...
Vagy csak vedd fel a telefont. A rendszámot meg megoldjátok...
Szerinte. De ott a parkolóban Cseszneknél, mondjuk felállna a motorja ülésére és ezt így belekiabálná a társaságba, no akkor tökös gyerek lenne.
Buzievagy?