Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha,találtál egy gazdag porta kerítését...............mert a csicskáknak max egy vackuk van mint neked.
Te kis cigócsicskapedofil.
Pedig tanulhatnál belőle fiam! Szívedet melegség járja át!
Mondtam, hogy róla semmi nem szól.
De egyszer láttam egy műsorban.
A Csellengők-ben
Ezen a képen legalább rendezett a háttér, nem úgy mint a tieden!
Na és tegyük fel,mi van akkor ha megtalálják?
Egyrészt a fél banda beszari,elhízott,kiöregedett veterán...nem csinálna semmit. A másik fele meg nem olyan hülye bármit is tegyen...nem ér annyit.
Harmadrészt pedig,honnan tudod hogy nem egy Ninja? Szétbassza a fejét mindenkinek lehet...
Egy linkelt videódat se nézem meg.
Akadjon a torkodon a falat.
A fostaligán az előtérben?
Nem lángol?
Ja az a videó rólad is szól! Legyen részed boldogságban.
Ha felhívjátok, minden falószínűség szerint egy értelmes, összeszedett ember hangját fogjátok hallani, erre is ügyelni fog ha ő az. Még abból sem fog lejönni, nyilván nem úgy kezdi a telefonban, hogy:
"Na mit akarsz ratyedli?"
Sosem fogja senki megtalálni, a motorja és mindene lehet kamu.
Feltűnik valami?
Isten áldjon meg fiam! Boldogság költözzön lelkedbe!
Nem tudom, beszéljük meg ezt magunkkal! Mondjuk egyszerre jelen lehetünk, két zseniális elme.
BTK.226 blabla,ismered.
Pedofil csicska.
Az az igazság, hogy rólad semmi nem szól!!!
Az fáj neked csira!
Akkor ne írjunk egyszerre...
Ha nagyon meg akarjátok találni, akkor venni kell a fáradtságot és felhívni, a motorjára rámenni. Valóban ritka ez a színkombináció és pont K8 és 600. Elmész, megnézed, kiderül, hogy a pöri fiú e. Ha igen, nyert a sztori, ha nem, mert eladta, más hirdeti neki, stb., már akkor is nyomon vagy.
De ennyivel tuti nem lesz meg a srác.
Sőt! Mi a garancia arra, hogy évekkel ezelőtt a saját motorjáról töltötte fel a képeket? Az elmúlt időszakban is az Oszi Gabi gépét mutogatta.
Szóval ennyivel még nem lesz meg.
Az egyébként jó?
Ez pedig rólad szól! Horváth vagyok! Szeretet legyen veled fiam!
http://youtu.be/U_nLiqxwsR8
Te tuti én vagyok!
A kutya nem nézi az elmebeteg linkjeidet.
Szerinted érdekel valakit?
Natív vagy Hódos
Ezt tőle kell megkérdezni.
Én minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem az állatokat
Rengeteg barátom van Isten vagyok!
Nem vagy te ojan hülye! Mondjuk egy kamus regisztrációm sincs! Azt viszont tény, hogy nem én vagyok a pöris, de ezt ezerszer mondtam már.