Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne aggódj.... segítünk neked....
Komolyan gondolom, hogy nektek szeretet kell, mert ez az agresszió, ami nálatok van, az nem normális! Saját magatokra is káros!
A sértegetések nálatok csaptak át egy olyan gusztustalan irányba, amit nem kommentelnék, én elengedtem, nem érdekel, viszont mind írtam ennek oka van. Aki az online térben így felhúzza magát, azzal bajok vannak és ebben semmi sértés nem kell felfedezni, ez tény.
Nem szórom az igét, elmondom a véleményem, az hogy titeket ez érzékenyen érint vagy nem kezelitek a helyén, arról nem tehetek.
Ez egy online tér! Nem kell arcképet kitenni, házszámot. A való életben sem olyan pólóban jársz, amin ott vannak az adataid! Mellesleg, ha már ez így bevan akadva nálad, te sem válalod fel magad, mert sehol egy arckép, település név etc. De engem nem is érdekel, az a kérdés téged miért érdekel ennyire ki vagyok?! Kicsit olyan megszállott....
Má én is. A napi halmaz négy ötöde a piros kép melletti faszságokból áll meg a válaszokból.
Te egy virtuális életet élsz. Amennyi szart ide is összehordasz, azt csak összeszedegetni egésznapos tevékenység. Magyarán nincs se családod se társasági éketed, se semmilyen életed. Egy sima gyökér kis nintendo vagy. Sajnos abnormális vagy, tipikus pszciho eset. Nem tudom hogy milyen gyógyszereket klne szedned, de nem teszed sajnos, net meg van ahol létezel. Egy szaros fos gixert birtál összelapátolni eglsz életedben, de lehet az is csak képekben. Na csá.
Én ezt a ""motorost"" már régen töröltem, így nem látom miket firkál ide! Feleslegesen nem mérgesítem magamat!
Most egyébként minden viccet tegyünk félre!
Nem bántani, megsérteni szeretnélek, viszont egyetlen egy dolog érdekelne.
Te itt szórod az igét mindenkire, te vagy a tanító, a megmondó...
Ezek után miért nem vállalod fel, ki is vagy te?
De ezt tényleg őszintén kérdezem!!!
Rájöttem, hogy nektek segítség és szeretet kell!
Ismét hárítasz! Lehet telefon, de ha szánsz időt rá és elolvasod ismét, akkor nem szemetet szórsz az online térbe! Nyugodj meg, mély levegő!
Ma nagyon őszinte vagy magaddal.... csak így tovább...
Most is személyeskedsz. Elvileg nincs időd, de habzószájjal csak írsz. Nem egészséges ez! Engedd el a frusztráltságod!
Mindaddig nem tudsz még egy szintet lépni, amíg hárítasz! Valld be magadnak is, hogy ki vagy te valójában!
Nem. Telefon. De mindegy is.
Mint mindtam nem bujkálok mint te. Kpet, meg mást se tettem fel rólsd se másról se. Megnézem mások megosztását maximum.. te véleményed leszarom mert egx nulla vagy, azt meg ne gondold hogy a te normáid szerint kéne lnem. Gyere el kis buzi aztán ott ugass.
Mint mindtam nem bujkálok mint te. Kpet, meg mást se tettem fel rólsd se másról se. Megnézem mások megosztását maximum.. te véleményed leszarom mert egx nulla vagy, azt meg ne gondold hogy a te normáid szerint kéne lnem. Gyere el kis buzi aztán ott ugass.
Az elgépelések agresszióra utalnak, nyugodj meg, nincs baj, végy egy mély levegőt!
Elképesztő ez az önismeret reszedről...
Megint hárítasz, de magát a problémát érzékeled, tipikus. Hidd el lesz aki elfogad offline is téged, csak merj kilépni Zoli32 árnyékából.
Ellentmondást érzek barátom. Ha ti tesztek fel másról képet etc. az normális, ha más csak egy kedves szót szól hozzád az már nem. Egyébként kb.1 perc volt megtalálni, kint az email címed, onnan pedig céginfo. Mint felelősség teljes cégtulajdonos, hanyagolnám a helyedben az ilyen agresszív viselkedést, ezt az ügyfeleid is láthatják. Viszont az már jó, hogy látod nem normális, amit csinálsz, persze te is másra vetíted ki, de a irány már megvan. Csak te is elszabadulsz online, lehet sok a feszültség a ügymenetben és igy próbálsz kompenzálni, de nem ez a jó cselekedett. Inkább beszélgess otthon sokat, vagy fogj egy festéket.
Ez is te vagy.... milyen jól jellemzed magad... ügyes vagy
Látom csak ratyi vagy ha energiát fektetsz a nyomozásomba, neten éled az életed. Nekem ilyesmire nincs idöm, de ha ez ldnne a célom már megtáaláltak volna.
Inkább gyere el, gindolom nem véletlenül érdeklödsz ennyire irántam. Aztán vagy otthon találsz vagy nem. Ha otthon érsz is kétesélyes a dolog. Ha jó napom van megkínállak egy üdítővel, ha szar akkor pofánbaszlak ugy hogy a mentő visz el. Magaddal foglalkozz netratyi.
Tipikus, megint hárítasz, másra teszed a felelősséget. Ki az aki online mocskolódik? Aki ha nincs itt valaki, akkor is emlegeti? Vedd észre magad, lehet nehéz, de addig jellemed nem indul el a fejlődés felé vezető úton míg be nem ismered gyengeségeid.
Sajnos kevered az onlinet az offlinenal. Ez nem a való élet! Itt nem kell kép, személyi stb. Persze lehet sok negatív élményed van, átvertek egy randioldalon stb.
Látod erről beszélek, most is hárítasz! Nyisd ki a szíved a családodnak, csajodnak/pasidnak és onnan boldog leszel, nem online fogsz mocskolódni.
Folyamatosan butaságokat írsz.
Ki itt az aki nem vállalja itt magát?
Offline?
Ki bújik álarc mögé?
Te!
Gondolkodhatnál előtte, hogy ne tűnj butábbnak, mint amilyen vagy!
Ez pont rád igaz