Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek van motorja.
Hogy te mekkora ratyi vagy :D valld be, leszopkodtad hogy ne bantson :D
Nem tudom, mert nem voltam ott! Ezek szerint valakinek van egy ugyanolyan motorja, mint az enyém, vagy pedig PS kép!
Na meselj mar mi volt a talalkozon :D
Az endúróst az különbözteti meg a motorostól hogy nem érdekli milyen idő van
+ pogi, kaki.
Előtte kérj időjárás jelentést.
Őt nem ismerem!
GP Pilot vagyok! Még a feltételezés is sértő!
Jövőhét elején ha nem lesz gebasz az idő, meglesek egy romkastélyt majd lövök képeket.
Egy biztosan, de az GiPsy Pilot!
Mi van ratyi, leone megbaszta a szadat ?
Mennyi ratyi van itt!
Kicsi a tankod!
Én 310-370 km után kell tartalékra váltsak, és akkor még több mint 100 km-t elmegy. Kipróbálva.
Nem lehet hogy lyukas a tank?
Nekem meg a múltkor 150km-nél kifogyott. Csak lestem, aztán vártam a benzint. Pedig nem volt olyan nagyon nagy durvulás abban a 150kmben. Azóta sem volt ilyen. Ez van........ Akkor jó ha zajlik.
Nekem kifejezetten bejön a cruzolós tempó.
Nekem 1l eszik!
Inkább legyen kicsit több, bár tényleg van olyan napom mikor nézegelődős gurulás van de az ritka.
Egyszer az Olt menten csinaltam a hornettel 3,9es fogyasztast, nem szeretnék tobbszor ilyet
A 3,8-nál 90-nél nem nagyon mentél többel, gondolom. Az 5,5 nálam is erősen hajtós tempónál jött össze.
Te fiatal vagy, én öreg. Te "motorozol" én meg "motorral kirándulok". Ennyi a különbség közöttünk.
Be is boritanam az arokba a motoromat ha ilyen fogyasztasa lenne... (Nem afogyasztas miatt hanem az azzal jaro tempo miatt)