át diffundál a falon a vírus, vágy szárnya lett és elszáll a levegőbe a következő faluig fertőzni vagy nem értem
De azért nyitva lehet minden délután 3 óráig
3-ig meg nem lehet el sem kapni
Ne találkozz, maradj, otthon. De azért nyitva lehetnek a boltok
, egy hete még a multi élelmiszerekbe kettőnek kellett kijönni, hogy egy bemehessen. A pioac nálunk fúlon. vagy 1000 ember egy helyen
A tömegközlekedésű buszokon lógnak ki az emberek az ajtón mert be sem csukódik
Aztán 3 hete az megy a csappból is, hogy viselj maszkot meg kesztyűt. Tegnap linkeltem egy hivatalos állásfoglalást,hgoy ne hsználjuk a maszkot csak ha betegek vagyunk
Két dolgot lehetne tenni. Az egyik amit már leírtam végig ereszteni a faszba a vírust az időseket meg addig eldugni.
Mert ami most van,
ha kijárási tilalom lesz de aki dolgozni megy az kimehet, aki vásárolni megy az kimehet, aki az szüleit látja el az kimehet hát kész kabaré ez nem? kijárási tilalomba ugyanúgy flangálhat mindenki azt terjesztheti a vírust otthon akár.
Ló fasz a seggébe mindenkinek. Két hétig úgy is otthon kell lenni nem kell kocsikázni sem.
Aki az ország energiaellátásával foglalkozik az 2 hétre elköszön a családtól mert megszervezik a munkahelyi alvását
Ugyanígy a rendvédelmi szerveknél és a gondozói szolgálatnál. Ezt a szolgálatot minden településen helyileg kell megoldani. Kihirdetett emai cím telefon. Egy iskola tornatermében összekazlazni ami az életben maradáshoz szükséges és kivinni annak a karantén ideje alatt aki nem tudta beszerezni vagy valamiért segítségre szorul. A szomszédos országokknak kihirdetni az időpontot, hogy honnantól kezdődik a 2 hét és elmondani, hogy se ki se be, mint ahogy szegednél 2015-ben a migránsválság idején. Belökni középre egy vasútikocsit meg gépusskafészkek. Minden üzem, termelőipar, kereskedelem és szolgáltatás megáll. Aki a kijárási tilalmat megszegi fél év szabadságvesztés. A rendvédlemi szervek felügyelnék járőröznének. Bőven van annyi kész élelmiszer ami 2 hetet ellátja az országot
Fő címen hozzák
"Szijjártó Péter megérkezett Bulgáriába, csak rajta nem volt maszk"
De hát ha mindenkin volt akkor rajta miért lett volna
Nálunk meg egyébként is az az új hivatalos állásfoglalás, hogy csak az hordjon maszkot aki beteg