Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4000? max falun
4000ft egy gázpalack
most persze benzinnel olcsóbb én is avval mászkálok, a gáz egy forintot se ment lejjebb ebben a nagy válságban
Az is megvan 20 literből. Marha drága egy palaczk.
a parancsnoki uazok ilyen 80-100km távokat mentek el gázzal, tereptől meg tempótól függően
motor méret nagyjából egyforma
Ha 16 litert enne százon még azzal is beljebb vagy.
ez nem tűnik rossznak: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/chrysler/voyager/chrysler_voyager-15692390
ennyit a bogyó autója évente veszít ha végre megveszi
évi 1-2 ezret csak elmegy, dobunk bele fekete gázat aztán nem is lesz sok a fogyasztás 1 palack kibírhat akár 100km távot is
Nem erre írtam a mindiget.
A kerekebb forma kivett ulesekkel jatszva elnyelt 90x200 as agykeretet,ugy hogy volt meg hely benne oldalt,ami olyan 120x230 as placc szemre.
Szoval a mostani egyterueket lepipalja.
Hatt,ott voltam.
Lelombozo hogy csak sukar nyeszlett ipsekre tartanak ruhakat,ferfias ogrékra nem.
Az két nem olyan rossz ha nem rohad
Az a lényeg legyen bent 2,2 méter sík hely feküdni
És tudjak ülni benne
Az hogy 15 litert eszik leszarom heti 30-60 km távra kell kb 20-25 hétre
Baratom vásárolt buse ruhát ezért eljöttünk Győrbe.... most egy langalo....
Idefele Győrből ki meglőttünk egy fehér sötétített kombi Octavia-t.... lehet rendőr volt
Vagy multipla.
A kinalat alljan van 290 ert is.
500 ezernél nemigen szánnék többet rá, abból is kb 480 hiányzik, de ez részletkérdés
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/chrysler/voyager/chrysler_voyager_2_0_family_7_sz-15338321
meriva lenne benzinesben de az nem az igazi, olyan kicsinek tűnik
az alhambra meg a touran padló teljesen fasza, ha ki van dobva a 2 hátsó ülés sor és baszott nagy a hely, opelből kicsit nehézkes ekkora testtel kimászni, ülni se tudok benne mert veri a fejem a tetőt, olyan 180 magasságig jó csak
Crysler voyager. Baszomnagy hombár.
Van bőven nagy autó benyásban is.
még csak 23 éves szóval nem olyan vészes az a kor
amúgy valami egyterűben gondolkodom, alhambra vagy ilyesmi, sajnos ezek dízelek aztán az nekem nem az igazi
nem a bébi fókák miatt hanem azért mert 20km már hosszútávnak számít mostanság
inkább peca kocsi lenne abban jobban elférek mint az astrában
Hááát ahogy korosodik lassan kijön azon is a reuma.
Van még rajta casco, gondolod fizetne rá? ....esetleg ha videóra is veszem?
nekem meg valami kopog az opel elejében fékezéskor-motor fékezéskor
lehet kellene venni másik kocsit, mert már nem bírom ezt a stresszt amit ez a hiba okoz
Kanna benzin?
Szopkodok a buzi sebességmérő jeladóval a swiften, kb. 5 perces munka ha hozzá lehetne férni, de vagy másfél órája kínlódok a csatival meg, hogy kijöjjön, most épp beletört így nem tudom, hogy bányászom ki.
azt írtad mindig
aztán nem, többnyire helyénvalóbb lett volna