ez nem tűnik rossznak: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/chrysler/voyager/chrysler_voyager-15692390
ennyit a bogyó autója évente veszít ha végre megveszi
évi 1-2 ezret csak elmegy, dobunk bele fekete gázat aztán nem is lesz sok a fogyasztás 1 palack kibírhat akár 100km távot is
A kerekebb forma kivett ulesekkel jatszva elnyelt 90x200 as agykeretet,ugy hogy volt meg hely benne oldalt,ami olyan 120x230 as placc szemre.
Szoval a mostani egyterueket lepipalja.
Az két nem olyan rossz ha nem rohad
Az a lényeg legyen bent 2,2 méter sík hely feküdni
És tudjak ülni benne
Az hogy 15 litert eszik leszarom heti 30-60 km távra kell kb 20-25 hétre
Baratom vásárolt buse ruhát ezért eljöttünk Győrbe.... most egy langalo....
Idefele Győrből ki meglőttünk egy fehér sötétített kombi Octavia-t.... lehet rendőr volt
meriva lenne benzinesben de az nem az igazi, olyan kicsinek tűnik
az alhambra meg a touran padló teljesen fasza, ha ki van dobva a 2 hátsó ülés sor és baszott nagy a hely, opelből kicsit nehézkes ekkora testtel kimászni, ülni se tudok benne mert veri a fejem a tetőt, olyan 180 magasságig jó csak
még csak 23 éves szóval nem olyan vészes az a kor
amúgy valami egyterűben gondolkodom, alhambra vagy ilyesmi, sajnos ezek dízelek aztán az nekem nem az igazi
nem a bébi fókák miatt hanem azért mert 20km már hosszútávnak számít mostanság
inkább peca kocsi lenne abban jobban elférek mint az astrában
nekem meg valami kopog az opel elejében fékezéskor-motor fékezéskor
lehet kellene venni másik kocsit, mert már nem bírom ezt a stresszt amit ez a hiba okoz
Szopkodok a buzi sebességmérő jeladóval a swiften, kb. 5 perces munka ha hozzá lehetne férni, de vagy másfél órája kínlódok a csatival meg, hogy kijöjjön, most épp beletört így nem tudom, hogy bányászom ki.
most persze benzinnel olcsóbb én is avval mászkálok, a gáz egy forintot se ment lejjebb ebben a nagy válságban
motor méret nagyjából egyforma
ennyit a bogyó autója évente veszít ha végre megveszi
évi 1-2 ezret csak elmegy, dobunk bele fekete gázat aztán nem is lesz sok a fogyasztás 1 palack kibírhat akár 100km távot is
Szoval a mostani egyterueket lepipalja.
Lelombozo hogy csak sukar nyeszlett ipsekre tartanak ruhakat,ferfias ogrékra nem.
Az a lényeg legyen bent 2,2 méter sík hely feküdni
És tudjak ülni benne
Az hogy 15 litert eszik leszarom heti 30-60 km távra kell kb 20-25 hétre
Idefele Győrből ki meglőttünk egy fehér sötétített kombi Octavia-t.... lehet rendőr volt
az alhambra meg a touran padló teljesen fasza, ha ki van dobva a 2 hátsó ülés sor és baszott nagy a hely, opelből kicsit nehézkes ekkora testtel kimászni, ülni se tudok benne mert veri a fejem a tetőt, olyan 180 magasságig jó csak
amúgy valami egyterűben gondolkodom, alhambra vagy ilyesmi, sajnos ezek dízelek aztán az nekem nem az igazi
nem a bébi fókák miatt hanem azért mert 20km már hosszútávnak számít mostanság
inkább peca kocsi lenne abban jobban elférek mint az astrában
lehet kellene venni másik kocsit, mert már nem bírom ezt a stresszt amit ez a hiba okoz
aztán nem, többnyire helyénvalóbb lett volna