Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy 50 Km 8-as út és máris utolérem magam kanyarban.
Úgy mondjuk nem gond.Nyugger koromra bankot rabolok és leköltözök délre.
Igazából nem romhalmaz,csak a szokásos kisteher kínálat.Mostanában mászkáltam pár bérlős géppel sokat.KB ugyanaz az összes.
A kókány púrhab javítást nem vettem észre.Benéztem,szóval ha a megnézés alapján menne a dolog már csettegnék vele.
Az alkatrész kaszni ügyben némileg bonyolódik.A jobb első oldal belső küszöbjét még a duna autó sem látta.Egyenlőre pingvinezés és a remény hogy peugeot verzió van.Elvileg 2-3 nap.
A tolóajtó belső küszöb a legbonyolultabb a C oszlop csomóponttal.
Az cefet bonyolult lesz.
Baszasd neki Fater! Péntek meg vas.napra tervezek lődörgést.
Nekem a 3-as is elment annyit.
Bízom benne, hogy az 5-ös is bírni fogja.
Eddig meg vagyok vele elégedve.
Tény a srác Wolfsberg környékén lakik, neki a hétvégi körben annyi kanyar van mint nekünk egy szezonban
Madárdalos pálinkás szép jó reggelt Nedves Motorosok!! Thor növessze hosszúra és keményre !! Itt süt mint az állat mindjárt megyek motorral, ha már "nyugger" vagyok, és megtehetem!!
Igen igen tudom
Az se semmi. Szokták mondani nekem is gázkar helyett elég volna egy on/off kapcsoló igaz ez csenevészke.
Nem semmi melót bele öltél ebbe a romhalmazba! Big Like!
Road 4 gt meggyalázva elmegy 10e-t a k1600-n.... és tapad mindenhol.... labtartoig lehet dönteni kanyarban....
Amíg lehet kapni ilyet veszek elöl tavaly cseréltem 4ezer felett van benne még látszik a conti felirat a közepén. Hátsó is elfut 12-13ezret.
Csak fagyi jarat van.
Akkor nagyon vigyázol rá, én ismerek olyat aki ennyi alatt vászonra koptatta.
Kb 7500 at mentem es szinte uj.
Elhiszem hogy az jó gumi de hát milyen ronda... azok a nagy lyukak, nem tudom elhinni, hogy az a gumi kibír egy Karlobagi 8-ast vagy a Dolomitokat az én motoromon. Pont ott van összevissza szabdalva lukakkal meg vágásokkal ahol a legjobban terheli a motor.
Road5 vagy........... Road5.
Csakis a 6 napos. Aszfaltól a heréig erő sárig
mindenhol fasza
Conti vagy bridgestone.
Nekem Michelin Pilot Street Radialok vannak. Esőben is nagyon jó, de poros úton életveszélyes. Egy kis földút meg tuti taknyolás, még 20 km-es sebességű döcögéssel is.... Gázadásra fékezésre azonnal csúszkál, és váratlanul.
-Miért van a méheknek királynője?
-...
-...
-...
-...
-...
-Mert ha kormányuk lenne, nem lenne méz
Ha nem misleny akkor pirelli.
Pedig sokkal kezelhetőbb, kiszámíthatóbb mint pl egy michelin(road5előtt). Szerintem baromi jó gumi a sport es a road is a 2-esig, a 3-as az szar nem is csoda hogy elég hamar jött egy új a contitól.
Szeretem hogy a roadattack mega sportattack is olyan, hogy a motor bármennyire van ledöntve, mindig ugyanannyi erő kell az irányváltáshoz, könnyeden, kis erővel lehet ívet változtatni. A rosso3 a körforgalomban is beesik és utána egy íven akar fordulni... a sportsmart2-es is ilyen volt. Félelmetes.