15 ev alatt ketszer hullott darabokra a csapagy. Fel sem foghatom micsoda nyiro es csavaro erok lephetnek fel a kereknel kanyarodas kozben. Na meg a lassitasok es gyorsirasok sem tesznek jot.
Így valahogy, nem mondtak helyet pontosan, hogy hol csak néhány maszekot megemlített halkan, de azok sem vállalták csak majd jövő héten. Utolsó kérdés értelmezhetetlen.
Nem jó helyen laksz. Most tömtek kettőt, huzni is lassan kéne, de még halasztom. Dokin nem mulik, tegnap is belebonyolódott egy női fogsorba mert várni kellett valami felmerülő sebészeti beavatkozás miatt
Próbáld meg a szájöblítővel ! " Listerine" -total kare. Fogat mosol, majd ebből az öblítőből veszel a szádba a foggal ellentétes oldalra megszívod a fájó fogadat, és odaengeded rá az öblítőt és ott tartod amíg bírod! Nekem a jobb oldali felső korona szokott néha ilyet tenni, de erre elmúlik a fájás !
Ahová tartozunk ott csak az abban a városban lakókat látják el nálunk meg nincs ügyelet a maszekokat meg nem értem, nem ingyé akarom.......talán a szentkirályiban megoldanák, de azt kihagynám amíg lehet, na mindegy majd jövő héten csak valahol kirántják.
Sehol nem vállalnak azonnal foghúzást a környéken, vagy 6 maszekot és a rendelőket hívtam, de csak időpont legközelebb jövő hétre.........és ha addigra már nem fáj?
Képzeld el mit kell nekik szenvedni minden reggel?? De most vicc nélkül: Volt , ezelőtt 40 évvel olyan kollégám, akinek a napi adagja reggel 2 deci pálinka volt. 34 évesen meghalt, nem bírta a szervezete, 10, és 12 éves fia maradt árván. Az életet nem szeretik nem is akarnak élni, ezért isznak, ne szembesüljenek a problémákkal, és egyszerűen így oldják meg.
"Pályinkás" szép jó reggelt Motorosok! ( azért üdvözöllek így mindenkit mert ez a régebbi barátságos jó reggelt ! Itt most szr felhős az idő! El sem tudom hinni, hogy mindjárt június!?
Szerintem egy ilyen modern motornál már nem szabadna nagy különbséget mutatnia az, hogy mennyire volt közvetlenül előtte bemelegítve.
De lehet hogy egy 10perces épphogy tiltás alatti fordulaton tartas megmutatná hogy mi a helyzet... Zoli hajrá!
15 ev alatt ketszer hullott darabokra a csapagy. Fel sem foghatom micsoda nyiro es csavaro erok lephetnek fel a kereknel kanyarodas kozben. Na meg a lassitasok es gyorsirasok sem tesznek jot.
Ja egy funyiro hatso kerekerol beszelunk.
Pl. az SZTK fogorvos ilyen általában.
El se tudom képzelni hogy alakul ki az alkoholizmus. Mert nagyon fájdalmas folyamat lehet
De lehet hogy egy 10perces épphogy tiltás alatti fordulaton tartas megmutatná hogy mi a helyzet... Zoli hajrá!