Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem keverek én semmit semmivel, mint mondtam ez a munkám, ebben dolgozok. De mindegy, hagyjuk. Nincs ennek ekkora jelentősége.
Még a hétvégéken is nyomatom most, mert jött a számla az Aprilia-ról, hogy 15 éves korában mennyi lett a rendbe szedés. Full gyári mindene, a rém koszos benzinszűrő kinyírta a benzin szivattyút, stb...
Szóval néhány hétvégi maszek meló ára bele szalad most, majdnem 2-essel kezdődik a számsor.
De ki lett fullozva, futómű, elektromos kütyük, minden, irány a Balkán az ősszel.
Én is
Egész vírus alatt dolgoztam,most 12.-éig csak nézés folyik.Utána lesz fizu.
Nyomatom, köszi...
igazad is van... dolgozzanak a szegények....
Azt kéne,de hagyom a fenébe.
Képzeld el, ha még dolgoznod is kellene......
Meg a melóból jó nézni az ilyen plömplöm zenét.

http://youtu.be/qRRYNQhpbRE
Lákátos Bréndon
Meg az is jobb ha nem purhab hanem acél.
Egyetértek.
A classic astra egy szogegyszeru regivagasu onhordo.
A kuszob fogja ossze.
A ducato amit epp monyakolok is onhordo,leszedtem a teljes kuszobot,a c oszlopot,az a hombar nagy oldala csak log.Es ugyan a ket baszomnagy hossztarto benne maradt,de a jobb hatso reszt megemeltem mert nem fertem el a kerektol viszont igy tekeredett.
A hatso ajto logott is befele rendesen.
Szoval a nyomorult kuszobnek csak van szerepe.
Abban egyébként igaza van, hogy a legtöbb autó nem igazi önhordó karosszéria. Van egy váz amin a biliacél borítás van ami vajmi keveset tesz hozzá a merevséghez. Az igazi önhordó karosszéria a repülőknél van pl. De attól még, ha rohad a küszöb, (és most nem a fényezett küszöb borításról beszélek) az baj.
Szerintem kevered a "birdcage"-et az önhordóval.
Amúgy meg hol beszéltünk mi ajtóról meg doblemezről?
A nyomorult küszöbről beszéltünk aminek struktúrális és biztonsági szerepe sem elhanyagolható.
A minap néztem az MHVogot ott a lada konkrétan a felpakolást sem birta mert kettétört a rozsda miatt.
ki beszélt itt sárvédőkről? Nem a rohadó küszöbökről volt itten szó, kérem?
Mennyi profi lákátos van motorosban.
Viszont nem is a sárvédő menti meg az életet hanem ami alatta van. Amiből a hétköznapi felhasználó szinte semmit nem lát. A kepdvencem pl a lökhárító kifejezés használata, hát az emberek 99%-ának fogalma sincs mi az.
Hanem a sárvédő, pontosan ua. a funkciója ha fém ha műa.
Tudod ha rozsdásodik, az nem műanyag
De nem is a műanyag korrodál...
Szóval szerinted egy autó ajtaján az tart amit látsz? Egy sárvédő tart, ami műanyagból van? Hagyjuk már a hülyeséget.!
De egyébként a szekrény hátoldalával is lehet szemléltetni, ugye a pozdorja azért van hogy merevítsen, na azt leszeded akkor a szekrény nyeklik, de ha felcsavarozol merevítőket a hátuljára majd a pozdorját visszacsavarozod a merevítőkre akkor mi fogja stabilan tartani a szekrényt, a merevítő vagy a pozdorja? Ez így működik az autónál is. Egyre több a szar műanyag elem az autóknál, na az mit tart? Semmit.
Pontosan. Ezt nevezik doboz szerkezetnek, ami csak addig erős és merev, amíg minden oldala zárva van.
Az önhordó kaszni is ilyen, meg a szekrény a farost hátlappal. Nem tűnik jelentősnek az a kis gyenge szar ott, de valójában nagyon is sokat erősít a szerkezeten.
A mechanika ugyanaz.
Merevítő funkciója van.
Ha ez nem megy........Hmmm...