Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem hogy személyes sértésnek veszel minden Musk-ot kritizáló megnyilvánulást.De ő akkoris csak egy rendkívül ügyes pénzügyi és PR mágus.
A teslát is csak a folyamatos tőzsdei inyekciók éltetik.Mindig amikor kicsit megkettyennek a mutatók jön egy ötlet,reklám és ujból sinen van a dolog.
Mert ezt az erőltetett villamosítást csak kurvasok pénzből lehet megcsinálni.
Ha elfogy,a wv-nél ez látszik meg.Akkor jönnek a bajok.
Ez van.
Igazából még nem futottak ki a határidőből. Még van 6 napjuk az első autó kijelölt átadásáig
Na azért a Szovjetek vitték a felét a rakéta tudósoknak és a doksiknak, azért lett nekik is űrprogramjuk.
Pedig, ha a TV2 adta volna le, az is benne lenne, hogy Fletó és Soros Gyuri szabotálta
A NASA-nak még sem sikerült, a Boeing is kínlódik. Konkrétan eltévedt az űrállomás felé vezető úton a tesztrepülésnél szóval még is tudhat valamit ez a Musk.
Ahogy régen az Amcsiknak sem volt értékelhető rakéta programjuk amíg von Braunn kezébe nem vette a dolgokat.

Persze rengeteg tehetséges ember is kellett hozzá, de azok a tehetséges emberek maguktól nem voltak képesek. Kell egy jó vezető, aki átlátja, összefogja a dolgokat, és jó koncepciója van ehhez.
Akkor ha egy lepukkant autószerelő sufniban csinálja aprópénzért az óra visszatekerést.
Amúgy alkalmaznák, de aki ilyen tudású és nem töketlen, azt nem tudják megfizetni. Magán céget alapítanak, és jó pénzért külsősként adott feladatokkal lehet megbízni.
Én is ismerek embereket akik szoktak fejleszteni a járműiparnak, meg a hadi iparnak, meg nekünk is, nagyobb csodákat is művelnek mint egy ECU.
Egy vezérlő modult a VW is meg tud csinálni/csináltatni, de pont erről van szó, hogy ez a kocsi nem így épül fel, hanem egységes és összetett vezérlő rendszert csinálnak, ami sokkal nagyobb rugalmasságot, hardware szinten egyszerűsítéseket, hatékonyabb működést, és jobb megbízhatóságot fog hozni, arról nem is szólva hogy jelentős költségmegtakarítás a gyártónak és neked is.
Rögös az út a legjobbig.
Ezt mintha az Index.hu írta volna
Szándékosan robbantották fel, mivel ez volt a vészhelyzeti mentőrendszer tesztelése az emberes repülés előtt.
Feltűnhetett volna hogy miért tapsolnak meg örülnek annyira a felrobbanó rakétának.
Mellesleg kiválóan vizsgázott a rendszer.
Mondhatjuk,ez a Szt. János utcai lakótelep konkrétan.
Le is cumizhatják ! Amennyi "eszük" van, illetve a helye legalább megvan.
Tehát a Zoli az állat kerttel szembe lakik
Cigó mikor megy át rajta, látnak, nem látnak, látnak, nem láltnak...
Ja, persze ez nem zárja ki azt hogy a Bucit egy zebrán ülve ütötték el.
mint az állat
Hogy milyen műveltek vagytok.Szóval akkor a zebra csatlakozhat az amerikai tüntetéssorozathoz?
Ráadásul fekete az alapszíne és fehér csíkos... nem fehér alapon fekete... lényeges info hozzá
Nemmondod. Tényleg?
Ja,ez is tévedés.
Ugyanis régebben eléggé utánanéztem.Mindenki a náci agyakból indult.
Braun csak egy részét vitte el az usákokhoz a gémkapocs művelet keretében,a ruszkik ugyanúgy begyüjtötték a maradék készletet.mongyuk azok a mérnökök szarabbul jártak.
De 70 után az űrsikló már nem braun terv volt és az egész usák program sem CSAK braun volt.
Mint ahogy a ruszkik is hozzátették a dolgokhoz a maguk részét.
Zebra Afrikába van, meg az állatkertbe.
Az, blama. Eleve nem értem miért kell bejelenteni amíg nincs készen az autó, csinálták volna szépen csendbe aztán ha kész van, berobbanni a piacra. Ez olyan mint amikor nálunk bejelentették az 50%os béremelést, addig ment a matek mig a az 50 inkább 30 lett, akkor meg persze lázadt mindenki, de ha csendben vannak és a hónap elején érkezik az a +30% akkor mindenki örült volna.
Tévedés. Braun, a náci tudós, 70-ig tolta a NASA szekerét, az egész usák űrprogramot ő grundolta össze... ha nem viszik ki az összes náci tudóst, ma is még csak a petárdánál tartanának a szovjetek nem nyertek a németektől lófaszt se (csak minket ), ezért később lopták el, amit csak tudtak
Musk egy ügyes vállalkozó, nem csoda, hogy jobban ment neki a szervezés, mint a kormányzati bürokráciának
Baszki megin lemaradtam,csak egy Buci becenevű alkeszt ismertem,de azt is elcsapta egy autó az előttünk lévő zebrán pár éve.
Én is ismerek egy Doki becenevű embert... olyan hülye, mint a segg
Néhány,a siklóból össz kettő.És azé ezt az egészet ők hozták össze,meg a ruszkik,akik meg mindet von Braunnal kezdték.
Ne legyenek illúzióid.
Musk sem találta fel újra a melegvizet.
Valszeg a nasa-tól szipkázott agyakkal nem nulláról építette fel.