Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiltva van. Néha látom itt oldalt miket írogat, szóval ez elég igazolás a sejtésemre, hogy ne akarjak odafigyelni rá.
S
Mókubajusz, zacskósbor órák óta ezen röhögök ez a véRnégy egy igazi hadi idióta.
Még az is lehet, hogy simán lugos a holmi csak a faszi gondolja lítiumnak.
Olaszok régen a Zebra akkut szerették. 300fokon olvadt só volt az elektrolit, de annak kell energia hogy melegen tartsa magát, mert egy nap mire felfűtik.
Igaz, ha belefagy a só, akkor is megtartja az energiát, szóval tárolni jól lehet benne, csak már elavult.
Volt már, de nem volt olcsó.
Akkoriban tényleg a lúgos akkuk voltak ilyen célra.
Ja,lehet valami katonai cucc.
Esetleg az oroszoktól egy ilyen https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Itt még mindig nem értem hogy lesz egyszerű átlagos értelembe vett közbiztonság,még ha le is zajlik az átalakítás meg stb.
Itt gyakorlatilag már most kasztrálták a rendőrséget.
Azt mondja.....olaszoknál bármit be tudott szerezni az arab 10 éve is akkor is ha még nem létezett.
Nagyon jó film és erősen túltolják már ezt az egész érzékenységet, ok, valóban rossz volt, de már libsi blogokon is azt írják, hogy az a múlt és a progresszió éppen az ha ezt nem feledve ugyan, de továbblépünk és a jövővel törődünk tehát már nekik is sokkkk.
10 éve litium?
Lítiumost mondott nem lugost, inkább az a lehetetlen, hogy az olasz, hogy tudta ilyen olcsón adni, de igazából trükközéssel akár lehetett is mindenesetre nem gondolnám hazugnak a fickót ha csak át nem verték és sima fekete műanyagtáblákkal burkolták a tetejét és használt kamionakksikat tettek a pinyójába és igazából a szomszédtól lopják az áramot.
10 éves lugos vagy savas rendszer.Huhh,nehezen hihető hogy elbirja a teljes fűtést úgy ámblokk.
De láttunk már csodát.
A cikk záró mondatában van a lényeg. Rohadék rasszista niggerek
https://index.hu/kultur/cinema...
Napelem reload.........beszéltem a figurával aki állította, hogy 6 millából lett meg neki a cucc, akkor írom, volt tévedésem, nem 4 hanem kb. 10 éve volt, nem osztrák hanem olasz vonalról szerezte be ( a felvásárolt bikákat saját kamionnal hetente hordta ki éveken keresztül így szerteágazó kapcsolatai voltak) és azok is szerelték be neki itthon a komplett rendszert tehát nem magyar vállalkozó csinálta csak a tervezést végezte magyar mérnök. Kb. 180nm a napelem a tetőn és az akkupakk sem kicsi bár értéket nem tudott mondani mert nem ért hozzá csak, hogy nagy helyet foglal, hőszivattyús és két puffertartályos a rendszer így meleg víz is mindig van és továbbra is állítja, hogy 6 milla volt mindenestől, villany be van vezetve. de állítása szerint csak rendszerdíjat fizet áramot nem használ és nem is termel vissza a hálózatba semmit, nincs összekötve a kettő. Hát ennyit húztam ki belőle tegnap miután megvádoltam, hogy kamuzik. .....annyiban érthető ha nem itthoni az egész, hogy akkoriban kint, de még itt is el lehetett kínai napelem táblákat érni harmadáron mint a hivatalos megfelelő forrásból és persze minden mást is.
Mikor elhúztak a ruszkik (akkoriban egy laktanya közelében laktunk tanyán így sokféle holmink volt tőlük) eladtak egy csomó mindent így btr-t is, akkori haveromék vettek bontásra párat és akkor láttam, hogy milyen vékonyka a páncél, ahogy mondták egy kalasnyikov ha eléggé derékszögközeli találatot visz be akkor átviszi. Azokban két gaz66-os benzinmotor volt és kicsik is így talán az első btr60-asok lehettek vagy ha van azoknál kisebb akkor az.
Annak is spúrhabot!
Senki nem kötekedett veled
Direkt linkeltem a cikket a Wikipediáról..... ....de ugye aki nem olvas, csak ír....
Amúgy nem,a csatorna csak ilyenekkel foglakozik,midet hasznaljak.
Mondtam valahol, hogy 8 mm-es lemezű autókat hegesztettem?? Vagy itt ez az általános és ettől áll fel egyeseknek , hogy mindenki mindenkivel kötekedik?? Beszélgetni nem szokásotok??!
Egyszer vezettem olyan vackot, balhéból, de a páncélt nem vágtam át - nem tudom, mennyi de a múltkor javítottam egy kis villany targoncát, és ott a külseje mindenütt 10-es anyag - gondoltam, a BTR is biztos megvan annyi
A BTR homlokpáncélja valóban 9 mm-es, de az oldallemezek csak 7 mm-es lemezből vannak. Átlagban kb. kijön a 8 mm.
Akkor nem maradt más mint a spúrhab.
Egyik sem, de azt nem is írta, hogy kasztnizott az amúgy se minősítettek csinálják... vasszerkezet, tartók, vagy tartályok, ilyesmit csinálhatott.
Nem, BTR-t se, mert az meg több, mint 8 mm