Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezt majd ő eldönti. Gyári dobozok, egyező szin. Ha együtt tud élni más szinnel (mondjuk matt fekete) akár még jó is lehet. Köszi a válaszokat.
https://hirklikk.hu/kozelet/az...

Baszki, ez vajon mennyi energiát, időt, pénzt fektetett abba hogy ilyen ruházata legyen?
"Hiába a lekezelő, pökhendi stílus, az állandó kioktatás, ez a hajó már elment. A magabiztosság, a pikírtség mögött félelem van, mert ha előbb nem, most, október 23-án felismerték, hogy nem a háttérhatalom, nem Soros, de még csak nem is Gyurcsány áll ezek mögött a fiatalok mögött, hanem a diktatúra elutasítása."
A mindenhol gázadás nélküli közlekedés nálam az. Én is megyek minden nap hol ezzel hol azzal, egyszerűen a problémás helyeken vagy szituációkban lemondok az elsőbbségemről valamekkora mértékben.
https://hirklikk.hu/kozelet/or...
Ezt csak bogyónak, hogy most már fel ne adja areményt
https://www.napi.hu/nemzetkozi...
Csak gratulálni tudok.......Ezt ugattam......
Normálisabb fóliások kijavitják előtte a karcos helyeket.
Ha gyári színt akar nem biztos hogy olcsó és tökéletes lesz. Fóliáztatni olcsóbb, meg szerintem jobb is. Ugyis tesz rá az uj gazda is csikokat majd.
fóliát te is fel tudsz rakni, de ha alatta karcos azon is meg fog látszani
amikor a kocsit fóliáztam egy hajszál is remekül látszódott alatta, szóval mindenképp ki kell javítani a hibákat fólia előtt is
kocsin 2 nyarat bírt a tetőn a fólia utána csúnya lett, igaz kint állt egész évben
Sziasztok,

ismerősi körben sikerült motorra oldaldobozpárt vásárolni. Az oldala fényezett, de vannak rajta húzásnyomok. Mik a tapasztalatok?

Érdemes fényeztetni (ha igen a fényezett részt hogy lehet levenni (nekem úgy tűnik a tengelyt csak befelé lehet nyomni).?

Vagy esetleg fóliáztatni?

Hozzávetőleges árat tud valaki (autó elem fényezés árakat ismerjük.)
Van sokféle szélvédőre ragasztós, és nem túl nagyok, különösen ha nem kell kijelző rajta, vagy külön vannak a kemrák. Ebayen párezertől felfelé már vannak. De ha minőségi kell meg gps koordinátás bélyeges aklkor azért 70 felett kell gondolkodni.
Nem abban gondolkodom.
Igen-igen, de attol jobb is van, mint amikor ugy rakod fel a tappancsossal mint a gps-t.
Ha szenzorszigetes autom lenne, talan jobb lenne, de nem az van.
Én nem. Tél van már, ha nyáron nem mentem sehova, most már nem is fogok Két nagy túránkat is szétkovidolták, elment a kedvem az egésztől
Ne szelsosegekben gondolkodj.
Nem tudod elrejteni, mert ki kell látnia a szélvédőn nekem a tükör mögött van, szemből alig feltűnő, valami sziamiau 70. Lehetne kicsit jobb a képe, de ennyi pézé ilyet adnak. 20 m-en belül a renccám olvasható.
Akkor mindenhol gáz nélkül kell közlekedned, mert bárhol, tényleg bárhol történhet valami.
Péntek Kékestető, tegnap Csákvár-Bajna-Esztorgom-Dobogókő...ma meg eső. Valami kilátóba felmotoroztam volna ma is pedig.
Voltatok valamerre motorozni?
Mondtam volna ilyent?
Folyamatosan próbálod csökkenteni a rendőr felelősségét most nem történt semmi, de mi van, ha egy motoros jön? Az esetleg meghal. Ne próbáld már azt erőltetni, hogy a Priusosnak kellett volna óvatosabbnak lenni
Ne kelljen már 70edszer leírni: ződ lámpa, normális sebesség, üres út, szemből két álló forgalmi sávot lát a túloldalon - hogy a faxba gondolhatta volna, hogy a sorban állók közül kibújik valaki kereszben?
En is nezem mar, hogy kene, de en a lehetosegekhez kepest rejtve szeretnem felszerelni. Egy A119C mar jo lenne, illetve a nagyobb testvere, a dual kameras.
Hat de pont ez a lenyeg.
Amit nem latok, arra en sem tudok figyelni, de ismerve, hogy mik lehetnek, egy altalanos elkerulo viselkedesformat veszek fel, amit irtam is, legalabb a gazt elveszem.
Nem is mondtam, hogy mindig es mindenre, csak arra lehet, ami nagyon fajdalmas.
Amit irtok en is ertem, mert latom minden nap. Vagy ha nem is ertem, de tudomasul veszem.
De kozben beerek a dolgozoba es latom, hogy amig nem voltam, vagy neha pont ott vagyok, latom, hogy milyen osszehajtogatott fostaligakat hoz az automento.
Aztan volt amikor a siro-rivo hozzatartozo jon, hogy roncsbol kivehessen valami fontosat.
A kettot osszerakom fejben es rajovok, hogy az autoval tele keresztezodesben inkabb elveszem a gazt hanem is fekezek...

Itt a video utan ket lehetoseg van az itteniek szerint, mondjuk csak az egyiket vazoljak fel, holott most a masik tortent meg. Vagy dudalnak es kurvaanyaznak es nem erem el a zoldhullamot, vagy jarkalok a karosszeriashoz, taxizhatom addig, benyelem az avultatas koltseget stb.