Abban te vagy a pro... de ezek szerint az olyan, mintha mai értéken 200-220m forgalmad lenne.... hogy akkor volt alkalmazott az meg az akkori dontesed, most meg nincs, ez meg a mostani... semmi köze ahhoz, amiről beszéltünk.... azt mondtad 98-02 között volt a boltnak fellendülés.... ezek szerint nem így igaz, hanem 2008-ig, utána válság és utána nehéz újrakezdés....
Ja,akkor a brutto árbevétel Kb 120-130 millió volt és 5 alkalmazott akik mind fujtak egymásra.
Most van Kb 95-98 millió és nincs alkalmazottam.
Nekem egyfelől jobb mert kevesebb ideg,másfelől nekem kell lepakolni a 42db konyhaelemet.
Viszont nem okoz gondot egy hűtő megvétele ha bekrepál a másik és van egy újonnan vett 3 éves motorom.
Na szóval döntsd el TE nekem jobb e vagy nem.
Ugyis pro vagy benne.
Ez már az enyém! Ha vártam - és spóroltam volna - még egy-két évig, akkor sem biztos hogy (újra) meg tudnám venni. Pont a felgerjesztett infláció, a f@sza forint-árfolyam, na meg a januártól életbe lépő környezetvédelmi büntik miatt. Nézz körbe, hogy MOST mibe kerül egy kisautó, illetve majd januárban, hogy akkor mibe fog kerülni. Eddig 1.100.000,- forintot "nyertem" a bolton, MOST annyival többért tudnám megvenni - ha volna miből.
http://youtu.be/-yz5J7MozZU
Most van Kb 95-98 millió és nincs alkalmazottam.
Nekem egyfelől jobb mert kevesebb ideg,másfelől nekem kell lepakolni a 42db konyhaelemet.
Viszont nem okoz gondot egy hűtő megvétele ha bekrepál a másik és van egy újonnan vett 3 éves motorom.
Na szóval döntsd el TE nekem jobb e vagy nem.
Ugyis pro vagy benne.
Mondjuk nekem se.
O1G.