Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja. A Lőrinc egy húszezresért már le sem hajolna. - Na, az a menő!
Bérleti díj 1500 négyzetméterre.
erre mondják azt felénk hogy pestig elgurigatna egy 5 forintost ha utána megkapná
Nem veszekszik. Dicsekszik, előttünk.....
100M forgalom mellett nem tucc felvenni valaki írástudatlant 2-3 kilóért, aki trógerol neked? Érdekes...
Veszekszik a két gazdag vállalkozó, hogy melyiknek rosszabb, kinyúlok.
Na tessék...
Abban te vagy a pro... de ezek szerint az olyan, mintha mai értéken 200-220m forgalmad lenne.... hogy akkor volt alkalmazott az meg az akkori dontesed, most meg nincs, ez meg a mostani... semmi köze ahhoz, amiről beszéltünk.... azt mondtad 98-02 között volt a boltnak fellendülés.... ezek szerint nem így igaz, hanem 2008-ig, utána válság és utána nehéz újrakezdés....
Fut a szekér, vammmmpéz biciklire.
Nem az öcséddel dolgoztok kettesben?
Ja,akkor a brutto árbevétel Kb 120-130 millió volt és 5 alkalmazott akik mind fujtak egymásra.
Most van Kb 95-98 millió és nincs alkalmazottam.
Nekem egyfelől jobb mert kevesebb ideg,másfelől nekem kell lepakolni a 42db konyhaelemet.
Viszont nem okoz gondot egy hűtő megvétele ha bekrepál a másik és van egy újonnan vett 3 éves motorom.
Na szóval döntsd el TE nekem jobb e vagy nem.
Ugyis pro vagy benne.
Ez már az enyém! Ha vártam - és spóroltam volna - még egy-két évig, akkor sem biztos hogy (újra) meg tudnám venni. Pont a felgerjesztett infláció, a f@sza forint-árfolyam, na meg a januártól életbe lépő környezetvédelmi büntik miatt. Nézz körbe, hogy MOST mibe kerül egy kisautó, illetve majd januárban, hogy akkor mibe fog kerülni. Eddig 1.100.000,- forintot "nyertem" a bolton, MOST annyival többért tudnám megvenni - ha volna miből.
Te írtad, hogy most, amikor neked tejjel mézzel folyó kánaán van, nem érted el a 2008 előtti szintet
Örülj, hogy neked nincs hiteled!
Mondjuk nekem se.
Pont ezt akartam irni
banktól, csak a virus miatt lett egy egész elfogadható kamat
Már a vara lecserélödött vfr1200-re.
A másik fele meg elúszik az ejuró emeléstől.
O1G.
Folyószámlahitel - sima "túlköltekezés", és már a fele vissza van adva.
Most is te tudod nekem mi volt a stájsz 20 éve.
Ezek aztán a szép kilátások.
Hogyne, nagy kocsi, ZZR1400 meg Varadero...ahha...éhhalál.
Nem banktól vette fel?