Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te falusi paraszt !
Előrendelés van ezer éve !
De te álljál sorba...
Előjött ismét a kisebbségi komplexus !
“Rohadtalma”
Most is a lassan 15 éves KIA-val vagyok.... és jól érzem magam... na ez az életérzés
Na látod... nekem nem az
Naná, pont ezért vettem... de ezt neked magyarázzam, egy BMW-s ájfonosnak?
Ne zavarj másokat össze tényekkel
Azt mondtam, hogy az egy faszsag.... az bmw-sek között is vannak, akik így élik meg, akkor minden autósnak státusz a bmw? micsoda életérzés neked is?
annyit ér veled egy vita mint lóval kártyázni...
Nem cáfoltál meg te semmit. Mondtam, amit a szememmel látok. Az hogy mibe mekkor akksi van meg hogy melyik mennyit zabál ebből, nem érdekel. A sajátomnál sem, még csak azt sem tudom mekkora akksi van benne, engem a száraz tények érdekelnek, azok a mérvadók számomra.
Ja, másra sem vágyom! ... de te írtad, hogy nem életérzés a szifon

Különben egy 27" ájmekket simán elfogadnék, biztos jól futna rajta a böngésző de 1 milla körüli pénzt tuti nem adnék érte - ezt a sok baromságot itt a fórumon a 22" DELL-en is el tudom olvasni, linuxos i3-as géppel
Aha, tehát most, hogy megcáfoltam azt a butaságot amit állítottál, már hülyeség.
Tény, hogy kicsi az akksi és tény, hogy hamar lemerül de az is tény, hogy másik telefon is hamar lemerül ha nyomkodják egész nap. Na meg az egy tény, hogy sokkal sokkal energia takarékosabb az ios mint bármelyik másik telefon, ugyanarra az üzemidőrőre egy androidnak lehet hogy 4000mAh kell míg az almásnak csak a fele vagy a háromnegyede.
Ez inkább user függö. A net meg a kijelzö no.meg a térerö keresés zabálja az akkut.
Nem, csak nem mérvadó hogy bemondasz te is valamit meg én is. Vitatkozhatunk rajta még 3 napot, csak nincs értelme. Én azt írtam le amit tapasztalok, az pedig az hogy a rohadtalmások délután már vezetékes telefonra váltanak,míg az én telefonom legközelebb majd csak holnap este lát töltőt.
Ja most már baromság miután azt mondtam hogy ez is kibír 3napot ha nem használom és a képernyőidőt kellene nézni, most már baromság Istenem
Azokkal meg mit foglalkozol? szeretnél közéjük tartozni?
Hát... az nem 100%, hogy a drága cucc jó is - de az biztos, hogy a jó cucc drága Talán ebből vonnak le sokan következtetést
Azoknak az idiótáknak se, akik éjfélkor sorba állnak az alma bótnál, hogy nyitáskor övék legyen ez első 400 eFt-os telefon?
A "pórnép" tolvajaira gondoltam. Politikust nem érintik a körülmények.
Felénk nem lakik egy politikus sem
Tolvajoknak meg kedvez a dolog.
És ez mit bizonyít? Nekem 68% volt este 10kor.De úgy gondolom ez egy baromság mérce ebben a formában. Meg hát miért érzed szükségét hogy most nézegesd és bizonygasd hogy mennyit bír?
Egy értelme már volt ennek a 20 órától kijárási tilalomnak.
Lomtalanítás van. Az összes lomis cigány eltűnt 8óra előtt a szakadt kipufogó nélküli autóikkal.
Szerintem nem, de nem is én írtam ezt.
Nyilván ironikus a felhang, de érdekes, hogy a fikazas mindig azért megy, mert valaminek az ara nem a magyar minimálbérhez van igazítva van egy jó hírem, az alkotmányban sincs benne, hogy kötelező megvenni... nem kínos, az egyik ember ilyet, a másik olyat használ.... utána meg jön az ilyen faszsag, hogy életérzés
Te a telefon az egy telefon.... nem életérzés meg egyéb faszsag amit bele akarnak azok magyarázni, akiknek veri az ingerküszöbét ....