Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, tehát az Audi a Hondának a “trend”...
Tényleg érdekel. Márkó állítólag nagyon jó de a déli rész jobban érdekelne.
Ja meg a nappalitól a konyha 10perc, gyalog.
Ezt néztük mi is, mikor keresgéltünk, de elvetettük , mert a garázs a kert végében van... Télen az nagyon gáz...
Van ott egész jó kégli is: falusi CSOK-kal bagóért meg lehetne venni...
Keszthely? Egy putri, retek van, csövesek, cigányok. Nem jó.
a másolás és a "trend" között vékony a határ
Időnként előkerül, megmutatja az agyi kapacitását, majd ismét homályba vész.
Ha komolyan kíváncsi vagy, szívesen adok egy két tippet.
Te se lettél okosabb.... de hogy meg a szemed is ennyit romlott
Én először Keszthelyt akartam javasolni, közel a Balaton, meg van ott egy régi kastély, amiben nem laknak a tulajok - hátha eladó de az se Veszprémes...
Pont azeeee, vazze......
Győr nem Veszprém megye, de sebaj
szerintem volt az 20 is de nem tudom pontosan mert valahol elhagytam, szerintem ott maradt a tett színhelyén
nekem a boltbajárós maszk az év eleji para óta megvan benne van a zsebben mibdig így ki is van mosva sűrűn
nem sánta?
akinek csak 1 van nem lehet különbség, milyen mérnök vagy vazzeg
De azt mar hanyszor bannoltak.
Mi van azzal a szerencsetlennel?
Rontja meg itt a levegőt vagy azóta nem?

A tarsadag ugyan az, jah válltozatlan.
Azt ugye tudod, hogy féllábú nő lába között mi van?
- különbség....
Az is csak azért 2, hogy legyen lába köze!
Nem egy rossz lába van
2
hát nálunk ez nem látszik, azért szóljatok ha ide is érvényes. Úgy látszik mifelénk nem érdekel senkit ez a fasszság
aha ezek a prohardveron mindíg nagyon okosak Figyelembe véve azt, hogy belülről már qvázi minden autó tök egyforma, a külső hasonlóságok is megfigyelhetőek akármelyiket mellérakhatná ennyi hasonlóság még egy suzukival is lenne
15 csak ma? eszed? én tavasz óta a 3-ikat használom ugyanilyenből. Azért már a harmadikat, mert kettőt elvesztetem fél év alatt ,hogy rohadna meg
Jajaja....... Győrben lattam par szép pecót.
ini te alig várod,hogy valaki elcsapjon az autójával, hogy hivatalból a kanapén tölthess néhány hónapot nem soká megyek k.kőrösre, ha gondolod elbaxlak a hajesszal
arccsont, koponya, borda, gerinc végtagtöréses sérülésekkel néhány hónapot nézheted az izaura tv-t Megbeszélhetjük melyik kereszteződésben lépsz ki "véletlen" az autó elé
Inkább azzal kezdeném hogy hol ne vegyél.