Én először Keszthelyt akartam javasolni, közel a Balaton, meg van ott egy régi kastély, amiben nem laknak a tulajok - hátha eladó de az se Veszprémes...
szerintem volt az 20 is de nem tudom pontosan mert valahol elhagytam, szerintem ott maradt a tett színhelyén
nekem a boltbajárós maszk az év eleji para óta megvan benne van a zsebben mibdig így ki is van mosva sűrűn
aha ezek a prohardveron mindíg nagyon okosak Figyelembe véve azt, hogy belülről már qvázi minden autó tök egyforma, a külső hasonlóságok is megfigyelhetőek akármelyiket mellérakhatná ennyi hasonlóság még egy suzukival is lenne
ini te alig várod,hogy valaki elcsapjon az autójával, hogy hivatalból a kanapén tölthess néhány hónapot nem soká megyek k.kőrösre, ha gondolod elbaxlak a hajesszal
arccsont, koponya, borda, gerinc végtagtöréses sérülésekkel néhány hónapot nézheted az izaura tv-t Megbeszélhetjük melyik kereszteződésben lépsz ki "véletlen" az autó elé
nekem a boltbajárós maszk az év eleji para óta megvan benne van a zsebben mibdig így ki is van mosva sűrűn
akinek csak 1 van nem lehet különbség, milyen mérnök vagy vazzeg
Mi van azzal a szerencsetlennel?
Rontja meg itt a levegőt vagy azóta nem?
A tarsadag ugyan az, jah válltozatlan.
- különbség....
2
arccsont, koponya, borda, gerinc végtagtöréses sérülésekkel néhány hónapot nézheted az izaura tv-t