Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dibusz Feri?
Szívassad tovább azokat akik felülnek a körhintádba én jókat szoktam nevetni...
Valamelyik rendőr nagyon haragudhatott a kollégája kutyáira:
https://index.hu/belfold/2021/...
Te rendőr vagy
Faszé nem tanultál tovább Dibusz Feri Komám Ott volt kapitány egy kis ideig nektek akkor szar világ volt
Nem vagyok ebben biztos
De mondom !
Ez alapján akkor ki kellene raknod azokat is ,akik engem lekurváztak ,lefrigideztek ,leribancoztak és sorolhatnám még !
Aztán maradnátok itt hárman és a kötésmintákat gyakorolnátok unalmas téli estéiteken !
Én kettőt híztam így 108 kg mellé kell beosztanom 191 centikét.
Egy darabig aztán látni a fix ip-t.
Most ez kunszt akar lenni Én 170.el vagyok majdnem ennyi kg A sok izom rajtam
IP cím alapján ?
Nem vagyok benne járatos ,de valami olyasmi rémlik ,hogy olyan a routerünk és a böngészőnk ,ami nem engedi az IP címünk lenyomozását !
Digitálisan mindig másikat ad meg ,illetve sok szerveren keresztül megy !
Valami hasonlót beszélt a párom anno !
Ez csakis a staffon múlik kit raknak ki. Folyamatosan kapcsolatban vannak megbeszélik kinek adnak "féket". Nem hinném, hogy az sm egy komoly motort fizetne ezért. Azt kb az nkór meg a majomparádé...
Ha benne lennék a staffban már ip cím után rég dobtalak volna ki téged is. Alapból mem is engednék free reget csakis meghívással a hívó felelős a meghívottért.
Akkor te itt ki tudod deríteni hogy valójában ki kicsoda szerinted ?
Mert ezt állítod...
Nem tudod !
Kirakni ?
Mert azt írom hogy homokos valaki ?
Ő meg azt írja koca vagyok meg stb !
Meg itt van kurva anyázás is néha ,de ez sem egy embernél fordult már elő !
Ha ezeket kiraknák mind ,lehet nem lenne fórum !
O1G !
Magyarország miniszterelnökét ha lehet szidni itt nyilvánosan ,akkor bárki anyja lehet kurva is !
Ez ilyen..ha meg valakinek ez nem tetszik ,akkor le lehet lépni !
Vissza lehet élni vele. Felvesz hitelt stb stb...
Nem érted !
Mi van ha megtudja valaki valakinek a személyes adatait ?
Mit tud csinálni vele ?
Semmit !
Itt nem tudom, nem látok bele az oldal motorjába. Egy admin, vagy modi igen. Torrent oldalakon nincs sehol ilyen cicaharc, adatlapon még a privát üzeneteket is látni csak ezt a felhadználók nem tudják. Nem lehet elbújni, a lütyiket kirakják.
Illetve semmit nem.tudsz meg ezzel
Nem
Biztos lehet,bar a hulye forma csatlakozo neheziti.
Jovo heten erkezik hozza szabvany cucc.
Nem lehet égővel megterheli ?
Na..és ha ez tegyük fel megtörténne ,akkor mi van ?
Hogyan tovább ?
Lábhoz !
Az üresjararati az egy ezerforintos multiméterrel lemosva,kibaszva ma egy napos helyre 42v.
Az ampetmerő mar magad mint libának a repülés.
Szerintem jo lesz tavasszal egy eg,szerű tesztnek,rakötöm az akkupakkokat,a töltésvezerlőt,addig ganyolok egy tartot neki.
Alzán meg lattam alpicool kompresszoros hűtőládát 116e ert,vagy egy hasznalt kamionos hűtőt,terhelésnek.

https://m.alza.hu/auto/compass...
Figyelj ha itt egyes embereknek mindent lehet írni akkor a ketteseknek is!
Mikor rólam hosszú hónapokig fent volt pocskondiázó galéria a tárkányi vérfasszopó jóvoltából...
Ha akarod pikk-pakk kideríted ki is ő valójában bár lehet már az oldalt is lehetne huzigálni kicsit mert nem nagyon vannak a felhasználók oldalán.