Nem vagyok ebben biztos
De mondom !
Ez alapján akkor ki kellene raknod azokat is ,akik engem lekurváztak ,lefrigideztek ,leribancoztak és sorolhatnám még !
Aztán maradnátok itt hárman és a kötésmintákat gyakorolnátok unalmas téli estéiteken !
IP cím alapján ?
Nem vagyok benne járatos ,de valami olyasmi rémlik ,hogy olyan a routerünk és a böngészőnk ,ami nem engedi az IP címünk lenyomozását !
Digitálisan mindig másikat ad meg ,illetve sok szerveren keresztül megy !
Valami hasonlót beszélt a párom anno !
Ez csakis a staffon múlik kit raknak ki. Folyamatosan kapcsolatban vannak megbeszélik kinek adnak "féket". Nem hinném, hogy az sm egy komoly motort fizetne ezért. Azt kb az nkór meg a majomparádé...
Ha benne lennék a staffban már ip cím után rég dobtalak volna ki téged is. Alapból mem is engednék free reget csakis meghívással a hívó felelős a meghívottért.
Kirakni ?
Mert azt írom hogy homokos valaki ?
Ő meg azt írja koca vagyok meg stb !
Meg itt van kurva anyázás is néha ,de ez sem egy embernél fordult már elő !
Ha ezeket kiraknák mind ,lehet nem lenne fórum !
O1G !
Magyarország miniszterelnökét ha lehet szidni itt nyilvánosan ,akkor bárki anyja lehet kurva is !
Ez ilyen..ha meg valakinek ez nem tetszik ,akkor le lehet lépni !
Itt nem tudom, nem látok bele az oldal motorjába. Egy admin, vagy modi igen. Torrent oldalakon nincs sehol ilyen cicaharc, adatlapon még a privát üzeneteket is látni csak ezt a felhadználók nem tudják. Nem lehet elbújni, a lütyiket kirakják.
Az üresjararati az egy ezerforintos multiméterrel lemosva,kibaszva ma egy napos helyre 42v.
Az ampetmerő mar magad mint libának a repülés.
Szerintem jo lesz tavasszal egy eg,szerű tesztnek,rakötöm az akkupakkokat,a töltésvezerlőt,addig ganyolok egy tartot neki.
Alzán meg lattam alpicool kompresszoros hűtőládát 116e ert,vagy egy hasznalt kamionos hűtőt,terhelésnek.
https://index.hu/belfold/2021/...
Faszé nem tanultál tovább
De mondom !
Ez alapján akkor ki kellene raknod azokat is ,akik engem lekurváztak ,lefrigideztek ,leribancoztak és sorolhatnám még !
Aztán maradnátok itt hárman és a kötésmintákat gyakorolnátok unalmas téli estéiteken !
Nem vagyok benne járatos ,de valami olyasmi rémlik ,hogy olyan a routerünk és a böngészőnk ,ami nem engedi az IP címünk lenyomozását !
Digitálisan mindig másikat ad meg ,illetve sok szerveren keresztül megy !
Valami hasonlót beszélt a párom anno !
Ha benne lennék a staffban már ip cím után rég dobtalak volna ki téged is. Alapból mem is engednék free reget csakis meghívással a hívó felelős a meghívottért.
Mert ezt állítod...
Nem tudod !
Mert azt írom hogy homokos valaki ?
Ő meg azt írja koca vagyok meg stb !
Meg itt van kurva anyázás is néha ,de ez sem egy embernél fordult már elő !
Ha ezeket kiraknák mind ,lehet nem lenne fórum !
O1G !
Magyarország miniszterelnökét ha lehet szidni itt nyilvánosan ,akkor bárki anyja lehet kurva is !
Ez ilyen..ha meg valakinek ez nem tetszik ,akkor le lehet lépni !
Mi van ha megtudja valaki valakinek a személyes adatait ?
Mit tud csinálni vele ?
Semmit !
Jovo heten erkezik hozza szabvany cucc.
Hogyan tovább ?
Az ampetmerő mar magad mint libának a repülés.
Szerintem jo lesz tavasszal egy eg,szerű tesztnek,rakötöm az akkupakkokat,a töltésvezerlőt,addig ganyolok egy tartot neki.
Alzán meg lattam alpicool kompresszoros hűtőládát 116e ert,vagy egy hasznalt kamionos hűtőt,terhelésnek.
https://m.alza.hu/auto/compass...