Max tokában hívhatna ki, de azt nem vállalnám, mert kerülöm az eleve vesztett helyzeteket
bár most pont kellene dolgoznom, de az ráér délután is.
Az agrárnak van értelme, ma meg már másképp nem is lehet földet tartani ugye.
az, hogy a bálás ruhához használt furgonnal felmentek néha 1 napra Pestre, az nem a luxus netovábbja
és a ruházatod se, meg az asszony se a legújabb Gucci-ban pózol... a ház-kert se úgy néz ki, mint amire folyamatosan locsolod a lóvét.
) mert az nem vezet semmi jóra. Nem szerelek targoncát, csak hobbyból, ez gondolom, elárulja, hogy nincs szükségem rá... az asszony imád dolgozni, azért tanult annyit, nem azért, hogy HTB legyen. Olyan borokat, pezsgőket iszunk, ételeket eszünk, amiknek a létezéséről sem tudsz, plusz (kovid előtt) évi több alkalommal mentünk el pár napra, legtöbbx külföldre, és 4* szálló minimum... de ezek apróságok, csak ha már kérdezted
Egyik gyerek még fősulis, egy idegen városban lakik, egészen biztos, hogy többe van, mint a te 10 éves fiad
Láthattad itt a napokban, régebben hifiztem komoly szinten - elhiheted, hogy az is többe volt, mint neked ülni a tóparton egy tálca akciós sörrel
de annak örülök, hogy sikerült felbosszantani
A szilveszterkor felbontott bor ami akkor félig elfogyott még ott foglalja a hűtőben a helyet
Idén volt már 1 szülinap ünneplésem egy névnap, meg most hétvégén megittam egymás után 3 sört 4 óra alatt
Ez volt az éves fogyasztásom eddig
Mondjuk a felesége kis szerencsével el tudja tartani,most,hogy megemelték a bérüket
Talán fizeti a bengát a bömbibe is
. Nem szeretem az írígy embereket
Bár én is az vagyok csak én rád
nekem ez nem járt ki az élettől
.
ugyanis saját tulajdonú közel 400 hetáros erdőbirtokon gazdálodunk. Édesanyám sosem volt a családi biznyicben Ő gimnáziumban tanított vagy 40 évet.
most a szülemi 78 és 75 évesek tehát inaktív korban vannak már.
Annyira meglepődtél azon az összegen, hogy mennyi az a minimális kiadás amibe nekem a saját qplerájom havi fenntartása kerül, hogy majd leesett az állad. Természetesen abba a költségbe az én személyes kiadásom nem is volt benne az csak az az összeg ahogyan egy hónapot indítok
Azt mondtad nem érted, mert te LUXUSRA is költesz
Kérdem én mi lehet az a luxus amiből a szánalmas bevételedből költeni tudsz?
2 gombóc fagyit nyalsz el?
nem csak egyet egy héten
vagy el sem tudom képzelni ettől kevesebb bevételből mire mindent kifizettél a háztartásodban milyen luxusra költhetsz
Ha te értelmes pénzt keresnél a targoncaszereléssel akkor a feleségedet nem hagynád sanyargatni a munkahelyén.
De ezek szerint szükségetek van arra a bevételre
tudom
hivatásból dolgozik mert szereti csinálni
De azért mégis? Te már turkáltál elég sokat az én zsebembe
Turkáljunk már egy kicsit a tiedbe
Az, hogy mennyi a kettőtök bevétele az nem különösebben érdekel
az össz bevételetek nem éri el a millát havonta ezt már nagyjából elárultad magadról. Mond meg mennyibe kerül a qplerájod fenntartása és légyszives sorold fel nekem azokat a luxusokat amire költesz.
Akkor nincs más hátra, élvezni kell, ami van, látod, ez meg Pipinek nem megy, hiába ül a kazal lóvén