Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak amikor egy nap alatt keresel annyit amit a szaki elvisz 1 óra alatt akkor elgondolkozok hogy inkább kiveszel 2 nap szabit és megcsinálod
persze ha csak annyi van hogy kiszakítottad a csap foglalatát a falból kár beruházni mindenféle szerszámokra de pl egy komplett fürdőszobánál megéri megvenni a pb gázos forrsztópákát.......
klímát nem szereltem még, azt nem tudom hogy kell de ha megnéznék róla 10 kis filmet a youtube-on biztos hogy sikerülne az is
Hat pálcika lábra feltettek 2 tonna Bramac cserepet. Plusz még kellett egy kis szél tegnapelőtt.
Azért még egy fészernél sem árt, ha meg van tervezve, esetleg akkor nem járt volna így szegény Clio:
Amíg ezeknek az embereknek lennék a segédmunkása a felújításnál, az idő alatt többet keresek.
Így spórolok.
Én nem értek a villanyszereléshez, a vízvezeték szereléshez, a klímák szereléséhez.....
Megkeresem a rávalót és rábízom szakemberre.
Mindenhez? Nem. Mindenhez IS!
Most nyáron lesz egy kb. 6 ablak cserém, direkt nem kértem beépítést... minek? hogy az előző héten felvett fiatal droid elbaxxa? Amit az előző lakásnál csináltak (jó sok pénzért) azt is ki kellett vágni, és újra szintezni, mert szar volt. Persze reklamálhattam volna, talán valamikor ki is jöttek volna egy új próbára, de inkább megcsináltam én. 1 óra alatt kész lett, és jó...
Szóval úgy gondolom, az elő lépést most kihagyom, eleve beépítés nélkül kérem.
Mihez nem értesz?
Ez igaz.
Ez pontosan így van.
Mindenhez? Írtam ilyet? Szerintem nem.
szájernak is van, még gyereke is, ez nem jelent semmit
pipi az ablak csere se bonyolult, igaz eddig csak egyet cseréltem de reggel elkeztem és uzsonnára már a gipsz is megszáradt
igazándiból az egész építőipari tevékenység minden mozzanata 60as iq felett simán kivitelezhető
egyedül a tervezés a szar, de az is csak azért mert a sok idióta jogaszabálynak meg kell felelni
Csak a felesége hordja a nadrágot.
Ő a férfi a családba
Van felesége.
azt max a szájerral lehetne hírbe hozni
Annak örüljél, hogy te mindenhez értesz!
És ezt nagyra is becsülöm.
Olvastam egyszer egy okos embertől, és egy kicsit elgondolkodtató, hogy "Aki mindenhez ért, az semmihez nem ért"
És igaz, én csak tűzoltó vagyok.
De legalább ahhoz az egyhez, ha máshoz nem is, de értek.
Asszem valami DK-s kötődésű szervezte,vagy már a kurvákat is vagy csak a zsarolást és a jól időzített nyilvánosságra hozatalt.
Karigeriről ilyen soha nem jön ki.
itt most a takarítás nem releváns
Azt írja, volt ott egy milliárdos nagyvállalkozó - annak nem nagy cucc bérelni 4 napra egy ilyen csónakot 5 kurvával, hogy elhívja bulizni a haverokat, meg a Polgit (az mindig megtérül később)
Ezen csak te (aki nem költesz semmire) tudsz fennakadni, meg Bogyó, mert neki meg a dk azt mondta, hogy ez csúnya dolog (mert most épp nem az ővék derült ki )
Pedig olyasmi, mint amit Sanyi mond. Plafon fúrásakor ráhúzod előbb a fúróra, és akkor nem hull az összes dzsuva a gépbe meg a fejedre - csak kb. a negyede Ilyet lehet külön is venni, az nagyobb, jobb - de a legjobb porszívót odatartva fúrni - akkor nem kell utána annyit takarítani.
Szerintem kiszűrték hogy hasitasis zokni szandálos szarrágó vagy.
Én a tetőtér beépítésnél a válaszfaltl a parkettáig mindent én csináltam, amit nem azt kollégák segítségével, gipszkartont, fűtést-vizet ketten csináltuk, meg a konyhabútort is a kolléga vágta le,ja meg a villanynál volt segítség. A tűzoltóságban ez a jó, hogy minden szakember megtalálható. Úgy látszik csak FJani és kollégái nem értenek hozzá.
ez egy lófasz kádár kocka volt 100nm alatt meg kb 30nm melléképület
Bogyó ha majd itt leszel!

Tegnap regisztráltam erre a villanydácsiára, kipróbálni. Ez azt írja, hogy küldtek egy megerősítő ímélt. Hát nem küldtek
Regisztráltam még egyszer mondom nem e elbaxtam az ímélcímet De 2x-er csak nem bakszhattam el
Ímél nem jött, hívni nem hívtak ilyenkor mi van? 25-27 itt van a hakni kecskeméten kétségbe vagyok esve, hogy ki akarnak hagyni