Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na eddig akkor r veled is csak többen vagyunk
Friss hír: Ti ezt értitek?
5 lányra miért csak 6 férfi jutott
Egyszerre pont 15-öt férfit ki tud szolgálni 5 nő
Mén ám a fideszes pénzpocsékolás
https://index.hu/belfold/2021/...
Azt én sem tudom, de vésésnél szoktam felrakni mondván nem jön annyira a szilánk, de persze nem valószínű, hogy ez a funkciója.
esetleg aki tudja a doboz bal sarkánál látható egy kör alakú gumi lyukkal a közepén az mi lehet, mert nem jöttünk rá
Én most kaptam meg édesapámtól az övét Neki már nem nagyon kell
Emléxem amikor vittük vissza 1 hét mert valami nem működött rajta {os3
A gari szervíz is volt vagy 2 hét
Nos a papírok tanúsága szerint 2006 novemberi Került vagy 10990 Ft-ba Annyit most is adnék egy újért Bár szerintem ebbe sincs 1,5 üzemóra
az a cms se egy nagy márka meg ez az expert sem a kategória csúcsa, bár nekem egy ilyen évente néhány percre kell arra meg tökéletes
én sem tervezek kivárni minden "szakit" Amit tudok megcsinálok az ilyen alantas munkát mint padlószőnyeg felszedés, padloponozás, laminát parkettázás, tapétaleszedés, Szerencsére a hideg burkolatok jók, a villanyhoz nem kell nyúlni majd a végén kap új szerelvényeket, meg lámpatesteket ezeket is meg tudom csinálni, a víznél max kidobom a tartályt ezt is megoldom. Ajtó, ablak berakáshoz kellenek( haver ezzel foglalkozik), festő kell(van saját festőm bérlőm ) Azt kész is lesz. Ablakokra várok 6 hetet
nekünk tavaly előtt 7 mikulás volt a telephely újból cserepezése, mondjuk anyaggal együtt A telephely sem kicsi mert 70 méter hosszú 3-an egy hónapig dolgoztak
Egyszer én is jártam így a wartburgal 97-ben jöttem haza vele gyöngyösről azt egyszer csak pákk berobbant a szélvédő Pont ilyen hálósan
Mondjuk nálam nem volt nejlonzacskó, hogy a fejemre húzzam Fogtam a gumikédernél és egybe kihúztam az egészet a kasztniból lifegett mint a zászló. Kiraktam az út széli árokban a kédert lefejtettem róla az visszadobtam a hátsó ülésre Mondom ne legyen nagy torlónyomás letekertem mind a 4 ablakot. Hát fújt rendesen a szél. Még szerencse, hogy nyár volt A cigit úgy tudtam meggyújtani menet közben, hogy a kormány alá húztam a fejem Jászberény környékén már nagyon untam, hogy erős a cúg 100-nál Egy hirtelen ötlettől vezérelve megálltam és feltekertem az összes ablakot mondom így mit csinál vajon?
Hát majdnem olyan volt mintha lett volna elő szélvédő Gondolom a betorlódott levegő miatt már nem fújt rajtam keresztül a szél
gusztustalan mekkora pénzeket kérnek ezek a "mesterek"
ismerőséknél tető csere voltúj lécek új cserép alá fólia
négyen 3 nap alatt végeztek, a régi cserepet lécet csak ledobálták haver szedegette össze
cserép felpakoláskor ott volt a rokonság meg az ismerettségi kör kb 30 ember
aztán kicsit több mint másfél milla volt csak a 4 ember 3 napi munkája
a ragalj meg egyéb meg se lett csinálva mert nincs idejük ilyennel szarakodni, persze ezt előre nem közölték
az tény hogy addig álltak csak a munkások amíg hugyoztak vagy 5 tetőt csináltak egyszerre
de azért 500/nap 4 embernek szerintem kicsit erős
Amit magam megtudok csinálni azért nem fizetek. Amúgy sem büdös a munka.
Falfúró 1985. Alapmű
http://youtu.be/zSPtMWrWl9o
Manapság könnyebb, gyorsabb, és mindenképp olcsóbb, ha magad csinálod, mintha szakemberre vársz. Az a szerencsés, aki meg tudja csinálni... aki csak a tűzoltáshoz ért, az rábaxott... az keresgéljen szakiparost, a 6. kb. elvállalja, két hónap múlva hozzá is fog, aztán összebaxxa, és lehet vele vitatkozni - ja, és jó sokat kell érte fizetni.
Azért valljuk be, akinek van kis készsége, annak nem nagy kunszt egy radiátort vagy egy csapot kicserélni, pár konnektort vagy kapcsolót bekötni, sőt 2 m2-t lecsempézni, vagy a klikkes padlót lerakni se... egy falat áthengerezni Tilatex-el, az se
Már megbántam, hogy szakembereket bíztam meg a lakásfelújítással.
Itt van annyi szakember, (asztalos, vizes, fűtés, burkoló, kőműves, festő..) aki mindenre tudja a megoldást, mindenhez ért és egy hét alatt pikk-pakk a pecó
Nekem meg mindegy, hogy kinek fizetek
Hagyd már én vok a háztekknika. Hilti szárakkal pikk-pakk.
panelban mekkora király lehetnél evvel
elkezdesz fúrni aztán 1 sör/ lakás abbahagyod
veszel egy térkövet 150 forinttért és megvan az éves ingyen pia
egy másik havernak ez 2 lyukat bírt a beton hordóba
másnap visszavitte a praktikerbe, kapott egy másikat
na az az első lyuknál letérdelt át se bírta fúrni azt a tizenpár centis betont
kibaszta a kukába és vett egy viszonylag épeszű árban lévő bosch gépet avval kifúrt napi 8-10 lyukat és bírta, pedig minden nap égett szaga volt....
valami hasonló barkács cucc: https://edigital.hu/furo-vesog...
mostanában van valami vele mert ha vasat ér csak zörög de nem forgatja a fúrót, ki kell venni majd kivésni a fúrót
már jártunk így 2x is ha mégegy ilyen lesz akkor meg lesz forgatva a vezetéken és hozzá lesz baszva a betonhoz
Dettó ilyenem van szintén teszkós 7,5ért és csak bírja bakker.................
https://images.obi.hu/product/...
Én 98 táján vettem egy ilyet a tecsóban, hirtelen kellett, lényegében egy (fizető) munkához... aztán használom azóta is... pedig ez szegény már mit kapott... 3 építkezést-bontást végig csinált, volt, hogy betonkeverőként ment egész nap (egy nagy szárral 50 literes vödörben) Nem sajnáltam sose, olcsó volt, mindig azt vártam, mikor romlik el de ez csak megy. Még arra is emléxem, hogy 7500 Ft volt
ilyen volt aztán hétvégén nehéz bérelni
legalábbis amit gyors találtunk egyiknél se volt rendelés
A szomszéd? ezek a vasbeton kripták nagyon jó hangvezetők... biztosan az egész ház hallgatta a működéseteket meg azt is, hogy praktikeres barkácsgéppel szarakodtok
Egy lyuk olyan géppel 5 perc krrrrrr-krrrr, rendes pneumatikus nagy géppel meg 10 mp puff-puff-puff Ha szerencsésen vasat fog, akkor a krrrrr-krrrr indul újra, mert az nem viszi át - a négyélű SDS+ pneus meg simán, csak kicsit tovább tart.
Arról nem tehetek hogy olyan faék vagy hogy csak nagy batár nehéz eszközben látod a megoldást. Párat már szedtem fel így. Képzeld, működik mégha a te szellemi kapacitásodat túl is szárnyalja.
Egy boldog nagy család,mindenki megértő.
aha
pont leszarom, hogy örülnek még nem találkoztam senkivel a lépcsőházban pedig zörgünk rendesen még vasárnap is
Na megyek leadom a rendelést az új nyílászárókra