Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez megint egy okos indexes cikk. Azért 8 után felhívok egy termálstrandot, hogy Ők is olvasták-e(gondolkodós) 06.02 a cikk a haverék utána voltak cserkén. Ők be vannak oltva kérték a kártyát és hozzá a személyit.
Motorozás vót má? 😆

http://youtu.be/phrKyyQsD00
A munkasszallo mar foglalt… 😂 Pipi viszi a családot 😂
Nyugodj meg, indulj a pénzzel….
Hátul egy fedett terasz és egy garazs van… nagyobb az értéke, mint a komplett házadnak, ahol laksz… akkor is, ha nem vagy otthon, mert akkor esik az értéke… 😂
2 pecásnak közel 600 ezer egy hét a főszezonban
https://ifish.hu/hu/kiado-bala...
Eljött a vég... Már a peca is olyan úri hobbi lesz mint a vadászat
Uttörőkent en is. 😂
Ja, az más....majd holnap megmutatom nekik a cikket 😀
Nem igaz, egyszer voltam 😃 de a többi hely se olcsóbb ahová érdemes menni és nem hétvégére kiadott munkásszállo 😃
Index,csak igazat irnak.
Ez azéet nem teljesen igy van. Ahol zárt részek is vannak kérik mert nem tudják elkülöniteni a két részt. Nálunk se lehet, nincsenek is sokan 😃
Eddig se mentel balatonra,foleg hogy a tuzoltonk kiuldozne onnan. 😂
Ugyhogy marad a horvát tengerpart 😀
Épp.most néztem nem drágább mint a balaton ahová nem engednek be csak.ugy 😀 mondjuk én a családdal be tudnék jutni üzleti uti.célt alkalmazva, de hát mégiscsak szebb a tengerpart és ott nem vegzálnak hogy bemehetek leülhetek.stb.....
Azé ennek olvass utánna, te zseni 😃
Apja tudatlan fia 😀
A strandokon kérik. A haver volt még a személyit és kérték mellé. Ellenben a soltvadkerti cukiban mindenki maszk nélkül flangált simán leültünk bent fogyasztani kint mondjuk a terasz tele volt.
Az éterembe viszont mondták, hogy csak terasz (kezeit széttáró)kártya nélkül, szerencsére pont volt egy szabad hely(meghajlós)
A szarós kep miatt,a legyek reggeltek,sokszazmillo nem tevedhet.
beijesztette őket. Amiket múltkor mondott én sem mernék a környékre se menni. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy az sm üzifalát töb 100 ezren is olvassák, bár, mióta itt vagyok lehet ennyire duzzadt a rajongótáborom(elégedett)
Sehol nem kerik a kartyat,mert nem kell,viszont miattad 10 negyzetmeterenkent egy ember mehet be.
Hala a gigatokadnak,ami csak igy fer el.
Mikozben eszvesztve suhog a jogging?Ne nevettesd.Eselyed sincs. 😂
Mondjuk ott nem értem miért oda szerintem nem kell oltáskártya. én soltvadkerten voltam délelőtt letelefonáltam mondták mennyünk nyugodtan fúlon volt a strand. Gondolom ezzel párhuzamosan a termál strandok negyedig sem teltek meg ahol kérik a kártyát(kezeit széttáró)
Nem te voltak aki egyenkent pofozta volna fel az osszes embert aki a balatonra mert menni?
egész nap azért szorítsa a csuklóm egy szar,hogy megnézzem néha mennyi az idő(fetrengős) na ne röhögtess már. Én a tépőzáras telefontartómból hamarabb előrántom a c2-őt mire te feltűröd a pulóvered úját az órás kezeden(fetrengős)
Tudom olvastam. Nos az a helyzet erre van igazából egységes dumájuk, de kéri professzor majd megerősít vagy cáfol. (meghajlós) szóval az van, hogy mindegyik vakcina véd a koronavírus minden mutációja ellen.(meghajlós) De nem teljesen azonos mértékben(kezeit széttáró) A védelem nem azt jelenti, hogy nem kaphatod el a fertőzést(ujjával nemet mutató) A beoltottak is elkaphatják(el is kapják a fertőzést) és tovább is adják. A lényeg az, hogy ha be vagy oltva akkor enyhébb lefolyású.(kezeit széttáró) tehát ez a hivatalos duma. Az meg egy cseppet sem érdekel senkit sem, hogy 10 ezer fertőzöttből, kb. 4 nek lehet nehezebb lefolyású ez a betegség ebből kető lélegeztető gépre kerül (aki egyébként is a 80 és a halál közt van) és 1 meg is hal aki 1 héten belül így is úgy is eldobta volna a kanalat. Nos ezért oltassam én magam, hátha a 10 ezerből én leszek a 4-ből az egyik 46 évesen(kezeit széttáró) Ehhez képest az oltás sokkal kártékonyabb az eddigi megállapítások és az egyáltalán bevallottak alapján. Azt még nem tudjuk mennyi infó van eltitkolva ezzel kapcsolatban(kezeit szétáró)
https://liner.hu/kanikula-tome...
Tegnapi témához egy kis adalék.
Ott SE.