Pontosan csak akkor beszélek róla ha valaki szóbahozza. Töredékét nem beszélem róla mint amennyit te nyavalyogtál a bezárt bútorboltod miatt.Pipivel együtt rimánkodtatok mint a hisztis picsák.
annak a legjobb
talált pénz évekig, hiszen amikor nem kapja meg teljesen lemond róla 😀
aztán az az évi 20-30 ezer olyan mintha mindig nyerne a kaparós sorsjegyen
Részben. De az nem ilyen hirtelen. Inkább felhő csinálhat ilyet Másrészt az is lehet, hogy túlterhelt a hálózat, és vissza szabályzott. Ha megnézed a csúcsfeszültséget 260Volt fölé ment. Ez annyit tesz szar a hálózat nálatok, és vagy túl sok a környéken a napelem.
Megoldás hogy minden fogyasztót ebben az időszakban kapcsolsz be. Bojler, autótöltés légkondi.
Hallottam mar én is ilyet, de meg sosem tapasztaltam…. Relatív sokat el használtam suzukin és hondán, nem volt vele baj. Az EBC sinter anno jobb volt mint a gyari az első k1600-n, de ez most kényszer megoldás volt…. Ha visszajöttem rendelem az EBC-ket, ez meg megy tartalekba
nekem ilyen van a régi raktárat cseréltük onnan szedettem le, úgy, hogy ha kell vissza is lehessen tenni valahová. Szóval gáz benne, csövek szépen elnyomkodva szakszerűen van leszedve. most kellett volna feltenni egy másik helyre azt mondja szívesen de családtámogatással 1 kilából rak egy újat ugyanolyat minek görcsölök a régivel(kérdőjeles) Az meg megmarad tallonba baja nem lesz.
Én Edigitaltól rendeltem (ott volt legjobb áron, szezon végén). A Whirlpool szervizesei jöttek ki Kiskunhalasról (két fickó), és 55k-ért tették fel - ebben benne volt a plusz cső, meg a konzol ára is. Lekopogom, még semmi baja nincs. Amikor jelez hogy takarítsam ki, akkor azt magam tisztességesen megcsinálom, majd nullázom a "számlálót".
Elég lutri a bontott klima. Eleve nem tudni ki és hogyan szedte le. Van venne gáz vagy olajostól kifujták a picsába. Meg valamiért csak lecserélték azt is. Az csak akkor jó ha ismert helyről kerül elő
ami jön az jó
talált pénz évekig, hiszen amikor nem kapja meg teljesen lemond róla 😀
aztán az az évi 20-30 ezer olyan mintha mindig nyerne a kaparós sorsjegyen
Megoldás hogy minden fogyasztót ebben az időszakban kapcsolsz be. Bojler, autótöltés légkondi.
olyan május-június környékétől szeptember-októberig még munkám is van akkor mindenképp tudok utalni 😉
így megérte a bontott.....