Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lónak a faszat, nem allok neki visszakeresni, de a hárli találkozo es a pestiek vernyogas tultett pipin.
Pontosan csak akkor beszélek róla ha valaki szóbahozza. Töredékét nem beszélem róla mint amennyit te nyavalyogtál a bezárt bútorboltod miatt.Pipivel együtt rimánkodtatok mint a hisztis picsák.
Biztos, hogy nem, nem érti a matekot 😃
Az a pénz jó, ami mozog… gondolom Pipi elindult már hozzam 😂
Nem,a korforgasbol van a penz.
ez rossz felfogás
ami jön az jó
Ahh,az a penz a jo amit mar elkoltottem uj arura.
annak a legjobb
talált pénz évekig, hiszen amikor nem kapja meg teljesen lemond róla 😀
aztán az az évi 20-30 ezer olyan mintha mindig nyerne a kaparós sorsjegyen
Részben. De az nem ilyen hirtelen. Inkább felhő csinálhat ilyet Másrészt az is lehet, hogy túlterhelt a hálózat, és vissza szabályzott. Ha megnézed a csúcsfeszültséget 260Volt fölé ment. Ez annyit tesz szar a hálózat nálatok, és vagy túl sok a környéken a napelem.
Megoldás hogy minden fogyasztót ebben az időszakban kapcsolsz be. Bojler, autótöltés légkondi.
A matek mindig ment 😂
😀 ki bizony
Előre leszúr 150e Ft-t, utána 48 hónap 5e-vel…. Kijön az 😂
Nem neked,a szerelonek.
Hallottam mar én is ilyet, de meg sosem tapasztaltam…. Relatív sokat el használtam suzukin és hondán, nem volt vele baj. Az EBC sinter anno jobb volt mint a gyari az első k1600-n, de ez most kényszer megoldás volt…. Ha visszajöttem rendelem az EBC-ket, ez meg megy tartalekba
hosszú távú befektetés 😁
Ez nem egy vagykelto biznisz.
5 ezer forintos részletekben esetleg
olyan május-június környékétől szeptember-októberig még munkám is van akkor mindenképp tudok utalni 😉
Ok, plusz a klima 😃
100ért én is tetetnék fel, jöhetnek akár holnap reggel is....
nekem ilyen van a régi raktárat cseréltük onnan szedettem le, úgy, hogy ha kell vissza is lehessen tenni valahová. Szóval gáz benne, csövek szépen elnyomkodva szakszerűen van leszedve. most kellett volna feltenni egy másik helyre azt mondja szívesen de családtámogatással 1 kilából rak egy újat ugyanolyat minek görcsölök a régivel(kérdőjeles) Az meg megmarad tallonba baja nem lesz.
haver vett egyet ismerőstől egy rekesz sörért, felszívatták a gázt, leszerelte, feltette magához aztán azóta is megy
így megérte a bontott.....
Én Edigitaltól rendeltem (ott volt legjobb áron, szezon végén). A Whirlpool szervizesei jöttek ki Kiskunhalasról (két fickó), és 55k-ért tették fel - ebben benne volt a plusz cső, meg a konzol ára is. Lekopogom, még semmi baja nincs. Amikor jelez hogy takarítsam ki, akkor azt magam tisztességesen megcsinálom, majd nullázom a "számlálót".
(kezeit széttáró)
Elég lutri a bontott klima. Eleve nem tudni ki és hogyan szedte le. Van venne gáz vagy olajostól kifujták a picsába. Meg valamiért csak lecserélték azt is. Az csak akkor jó ha ismert helyről kerül elő
aha(meghajlós) köszi ennyivel is többet tudok(puszit küldő)