Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a sütő volt 90-en azért 20-ért ne jöjjön már senki 2 perces munkát csinálni. Ha vennék valamit fél milláért(nagyjából kizárt) akkor jöjjön ki egy 20-asért a gari miatt8kezeit széttáró)
életembe 1 valamit bántam,hogy a mosogatógépből egy jó középkategóriásat vettem 150-ért vagy 5-6 éve. Aztán amilyen rutintalan balfasz voltam még hagytam magam rábeszélni vagy 20 ezerért ilyen kiegészítő garanciára is(fülét bedugó) elcsábított a nagy reklám, sok féle program a variálhatóság talán 2 szer használtunk másik programot 1 programon működik 5-6 éve(fetrengős) inkább vettem volna 80-ért egy alsókategóriást kiegészítő garancia nélkül ami parasztvakítások nélkül ugyanazt elvégzi, azóta is lenne + 90 ezer forintom, amire akár minden nap ránézhetné(fetrengős)
Mondjuk nekem mindegy mert a hallás vizsgálaton az 5db-es hangot már hallottam szinte minden frekvencián, szóval a 20 is zavarna ha éjjel menne...
Olvastam hogy egyes típusok maxi fordulaton is huszonpár decibellel hangoskodnak
A jobb gagyik meg 50 körül
A kültéri lehet hangosabb is
Szomszédnak 4db LG van az kint egész halk
Igy igaz
Kb annyi hogy iskolába jár
Ha dolgozik egy 18 feletti nem számít gyereknek
Nem a te igényeidre lett megalkotva 😀 de teljesen jogos a kérdés, ráadásul a daikin igen gonosz, minden opciós náluk, ugyhogy ezek még turbózható modellek mind 😀
nagyobbra kell íratni a munkadíjat kisebbre az eszközét ennyi.
biztos az a felár benne, hogy fehér(gondolkodós)
Ja mind fehér(röhögős)
Nyilván mérlegelni kell. Egy 70,80 ezres vackot én se üzemeltetnék be. Ellenben több százezres valamit igen.
Pont a napokban hivott egy user pana klimával kapcsolatban. Spórolt a drágám mert valami ismerőssel rakatta fel olcsóbban. Aztán valami nem lett kóser, másik szintén ismerős olcsó szakit keritett aki feltöltötte meg tudja a fene mit követtek el. Állitólag a kültérit már elküldték valhová egyszer mert biztos szar. A gép bőven garanciális. Mivel engem ajánlottak próbálkozott, aztán levezettem hogy ingyé garanciális keretek közt biztos hogy odase megyek, szóljon az első vagy második hozzányulónak. Ha meg mégis megyek akkor az ötvenből egészen biztosan nem fog kijönni, mert már olyan hibára áll ki ami szinte sose fordul elő, kompresszor túlterhelés vagy ilyesmi. Na mindegy, spórolt biztos vagy húszezret aztán rálocsolt negyvenet állitása szerint és még mindig egy méh telepi hulladék van a falon másfélévesen amit nem tud továbbrta se használni és már innen csak pénzért fog beindulni.
Ja és ez is tehetős ember, nem vágta volna aföldhöz amit spórolt.
Helyesen 250 után 100 a támogatás
Nem a fele de jelentős segítség
azt nem olvastam, hogy nevelni kell űrlapon sem volt. Meg 25 éves gyereken egyébként is mi a faszt nevelsz rosszul szólsz pofánvág(fetrengős) a számlát okosba kell íratni.
Nekünk dràgább lett volna a gáz bekötés mint a készülék ára
Nekem se kellett a gari
Amúgy a gázcsonkot úgy tekerte be a szakember hogy kb 2 menet tartotta a toldást, ha bármi miatt megrántjuk a hajlékony gáz vezetéket kiszakad
igen(meghajlós) minden reggel leírom 3x-or, hogy JÓGA így védőpajzsot képezek a koronavírus ellen(kezeit széttáró)
azért ez is furcsa egy kicsit, hogy külföldön meg nem számít. Mondjuk nekem mindegy, mert nem tereztem önállóan klímát felszerelni, én bátor vagyok de ennyire nem (röhögős) ini bátrabb nálam az már a jutubos videókat nézi, hogy kell az ilyet (fetrengős) Én csak az ilyen padloponozásokat, laminált lerakásokat vállalom jutubról, meg szerelvényezek konektorok, kapcsolók világítótestek azt ennyi.
Az EMAG-nál 1 forinttal olcsóbb: https://www.emag.hu/daikin-ftx...

Egyébként mi a fészkes fene ér ennyit egy csoffadt klímában? Örökélet / ingyen sör jár hozzá? Ha nulla lenne a fogyasztása, akkor is 50 év alatt hozná be az árkülönbséget.
Ez igy van, de ha kétszáz a klima a dij ötven, akkor pont a felét kapod vissza azaz százat. Az arányokra figyelni kell.
hát pár hete vettem a sütőt mondta a csaj, hogy a garancia csak abban az esetben érvényes, ha valami mit tudom én milyen megbízott gázszerelővel kötettem be. mondom neki vagy 15 ezerért mi? Nem aszongy 20 ezer az(fetrengős) Mondom akkor már is bukott a garancia, mert a konektorba én is be tudom dugni a dugvillát, meg a flexicsövet is rá tudom tekerni(fetrengős) 5 évig úgy se volt még bajom semmivel(kezeit széttáró)
Ha már Daikin...
Ennyibe kerül egy valódi Daikin.......ami kéccázezer az közelébe se volt egy daikin mérnöknek se :)

https://www.webklima.org/daiki...

https://www.klimakereso.hu/dai...

https://www.szaniteresklimacen...
2 hiba van benne
Egyik az hogy fele anyag és felé munkadíj után jár a támogatás
De
Ha a munkadíj kisebb akkor az után adják az anyagra is
Pl anyag 500 ezer munkadíj 50 ezer akkor 50x2 veszik alapul

Plusz az a lényeg nevelni kell a gyereket
Enyém ev 3 éve szóval felnőttnek számít nem gyereknek, hiába 25 év alatti
én egyetértek a gondolatmeneteddel. Ezzel én is így vagyok tudatában kell lenni, hogy 5-7 évre vásárolunk ilyen termékeket. Ami ez fölött kihúzza az ajándék. Felesleges 3 x annyit adni egy ugyanolyan termékért a drága is eldobandó kb. 5-7 év után. ha meg mégis működik akkor erkölcsileg fog kikopni, mert a szomszédnak már buborékos mosógépe van meg hét zenét eljátszik az lassan termeli a vizet mint, hogy fogyasztaná, úgy hogy ezzel harcol az ember(fetrengős)
Elvileg a kitöltött papirral a kezedben adják oda amire a szerelő ráirta hogy felszereli. De van hogy üresen adják mellé a papirt. Szóval magadnak nem teheted fel. Szlovák, román cégtől vehetsz mindenféle bonyodalom nélkül.
De....
hát nálam elektoluksz minden mosógép, szárítógép, mosogatógép, hűtőgép. Csak a gáztűzhely nem. ki akartam már rég baxni, a régit de az asszony nem engedte, akartam egy elektolukszot. Aztán most a régi és hibátlan úgy is megy az albiba a pizzasütéshez vettem egy elektromos sütős fasza alsó felső sütéses hőlégkeveréseset, de az most zanusszi lett mert nagyobb volt a sütőtér mind a luxoké. egyébként egymás mellett volt vagy 4-5 márka hát elképedtem, mert a piezó a sütővilágítás a gombok minden márkáán egyformák(fetrengős) Szerintem ezeket úgy gyártják már mint a horgászórsókat, egy futószalagról jön mind a vevő igényei szerint címkézik(fetrengős)
akkor csak örülsz nem(röhögős)