Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem zarnak hozd a tibicsokit.
Ha csak az oltatlanokat akkor legalabb kuld el. 😆
Hat,eleg puhos vagy,szoval sajat tapasztalat,ugy zuhansz mint a cementeszsak. 😆
az tuti nem lesz
majd kivarratok belőle ilyen ruhát azt ha lecsúszok a tetőről elrepülök gödöllőig ha kell(fetrengős)
http://youtu.be/10byeZV5jcc
Elég ellentmondó jelzőket használsz. Elöbb a saját fejedben tegyél rendet!
Az még egy ideig maradni fog. Szerintem az évvégéig ha nem hullámoznak tovább. De én azért csendesen a szeptemberi.zárásra készülök. Ha elmarad az csak jo
Á, ahhoz tul sokba került.....
Én a medicovernél csináltattam, normális volt a csaj.
A belteri szajkosar kivezetese eleg lenne.
valamit arról pofáz a sajtó,hogy most 24ikén lesz átgondolva ez az egész kamuvírus hiszti és valamiben megint enged a kormány a szorításból. Én arra gondolok, hogy eltörlik ezt a kártyás diszkriminatív faszságot.(kezeit széttáró) de most úgy vagyok vele ha mégsem nekem úgy is jó. Jövőhét gyömrői tófürdő szintén kártya nélkül(kezeit széttáró)
Megoldod susogosban. 😆
Egyik srac mondta hogy rendesen letüdőztek. 😆
biztos használna neki(szemeit körbeforgató) Egyébként nem hiszem, hogy ki mernék oda mászni ezek is agyig be voltak karabínerezve, biztonsági kötelezve.Daruskocsi kellett a napelemek aportírozásához is.
Garatnál.nem vészes. Egyszer próbáltam mert angol nyelvü kellett....ausztria pont angol vagy német....de most már.van az is 😃
Egyébként a garat nem problémás. Annyi.hogy elötte négy orával nem ehetsz ihatsz
Ha ö megy garit javitani mev tudja oldani... ja és az is a szerelési.dijba van.mert a forgalmazo jo esetben 6-7ezret ad bármennyit pöcsölsz a javitással, de tudok olyat is amelyik egy fillért se. Mondjuk azt. a tipust sosesenkinekse.....
A klimások tetemes része a javitásokbol kihátrál, csak feldobja aztán ha nem megy majd csak lesz valami
akárki vagy ne bánts már a H.A,B 1-esemet különben ezt rólam is írhattad volna sértődés nélkül elfogadom(fetrengős)
Csak gyujtom az infot, horvatrol lecsusztam, az osszes nyaralo ott nyüzsizik egesz nyarin, majd szeptember, de aug vegen lehet, csak lehet lesz idom. Addig kurz vagy sitten ul vagy eszhez ter, ha nem kell valami. 😆
de a zotyával?(kérdőjeles) Légyszi erről az aktusról se fényképet se videót ne ossz itt meg velünk(imádkozós)
Inkabb bökjenek venan mint fultisztitoval orronat az agyig. 😆
meg gondolom valami papír kell a garancia miatt is(gondolkodós) Mondjuk nekem mindenről kell papír mert én mindent el tudok számolni. Fizetek én annyi illetéket be...
Azt nyögjed mér mi.lesz 24-én.....
Engedd el ezt a faszfejet.
Egy szót sem érdemel.
😂
Az eleg ha havonta attorlod egy mikroszalassal.
Kedves fireblade105.

Pár kérdésre várom az őszinte és tudományos válaszodat:
- Miért van az, hogy, ha rád klikkelnek, mindehol azt látják, hogy az észt osztod?
- Miért van az, hogy mindenkinek beszólsz, de nem építő jelleggel?
- Miért van az, hogy a hozzászólásaidból egy frusztrált, embergyűlölő, észosztó, komplexusokkal küzdő, az igazi énjét itt kiélő kispöcsű-seggfej-okoskodó-faszfej-gyökér-minőségtelen ember képét adod?
Hmm?

Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolnod.
Mi van veled csíra? Itt éled ki magad? Itt osztod az észt? Nem itt kell az általad normalitásnak érzett értékrendet bevezetni, hidd el.

Szánalmas vagy.
de legalább mindig tiszta lesz a napelem(fetrengős)