Üzenőfal

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézhetsz 30percen keresztül két buzit. Akiknek a játékhoz semmi köze. Kedves hbo megint túltolta az lmbtq propagandát. Gusztustalan undorító
?
Nézd meg a Last of us 3.részét és leütöd a tv-t a falról… a tetves kurva anyjukat.
de hát debrecen érintésével kimegy a határig 😅
2018 ban jártam azon a környéken még bőszen építették
A dűne kurvajo film es regeny,nezd meg. 😂
Igazad van, annak csak egy határközeli kis szakasza van készen, tavaly már kipróbáltam vagy kétszer Szentgotthárd Körmend szakaszt. Az M85-86 szakaszokra gondoltam, ami Győrből indul aztán Lentibe tart.
má mé lenne ilyen 😆 na jó, kicsit lejt
mondom, h nem megy oda
mindegyik kimegy a határig az m4 is ki fog debrecen érintővel(kezeit széttáró)
m8-as még nincs kész (ujjával nemet mutató) de az se észak-dél, hanem kelet-nyugat irányú az m8ból még csak a pentele dunahíd szakasz van már vagy 15 éve. Az M8 a házamtól kb. 1,5 km-re fog becsatlakozni békéscsabáról induló m44-ről,múltkor mintha raktam volna képeket, hogy áll de még arra nem szól az idei pályajegy, mondjuk én már szoktam néha menni rajta 😂
pest felől csak pladányig van forgalom a négyesen a mócok miatt, azok aztán mennek délre románia irányba, debrecen fele nincs tömeg, ill szoboszlótól élénkül egy kicsit. a négyes úton a magyarok nem utaznak hosszan, olyan rajta ótózni, mint a holdon
annak még híján vagyunk, bár már rég óta van szó észak-dél irányú autópályákról, mondjuk az m35 épen ilyen (kezeit széttáró)
Debrecenig illene..elvégre a négyes út is odajut, másrészt meg pont azt kéne tehermentesiteni. debrecentől már megvan a továbbjutás lehetősége.
Azért a gyorsforgami utaknak megvan az az előnye, hogy a beruházások szeretnek mellé települni, és a munkaerőt is könnyebb összeszedni, ha tud közlekedni.
szerinted hol lesz a vége az m4-nek? megáll a törökszentmiklósi cigányfalvánál? 😅
hát ugye a 4-es főút debrecen, nyíregyháza, kisvárda záhony kiszállóval van(kezeit széttáró9 nyílván debrecen nyugati résznél m35 kész lett felesleges gyorsforgalmi utakat én sem építenék(gondolkodós) bár amennyi pénzt ki lehet lopni belőle azért nincs kizárva, hogy felépül(kezeit széttáró)
Ok. A Dűne az jó cucc, ha neked ez az igényed, nem sajnálom tőled.
Most nézem hogy tud Android appokat kezelni, szóval a YT, Netflix tuti megy rajta, szerintem csak az ára miatt vetettem el kapásból, meg rPI mindig van itthon néhány darab, szóval adta magát.
fene tudja, nekem van egy fasza jbl hangfalam, ennek a mély hangszóróit kicseréltem valami alsópolcos highend cuccra, azóta olyan lett mint új korában se volt
na szóval evvel a dobozzal még a youtube is gyönyörűen szól pedig nem egy mennyei királyság a hangminőség
de már a cd is tud úgy szólni hogy pl az eső ugyanúgy esik mintha kint az udvaron hallgatnám
mindezt gombokért
Nekem meg ez kellett, mert a zeném is erről megy, ott nem mind1 a hang. Mozit meg én sem üzemeltetek, csak nézek otthon 😃 öreg LCD TV-hez én se vettem volna.
Ha te le is szarod, akkor is ez az egyik legjobb chip a témában, 5-6-7 évig biztos jó lesz még. A Popcorn is jó lenne, de blúréj dts anyagon már nem bírta a tempót, meg hangban sokkal rosszabb, 96/24 FLAC-ot csak szoftveresen, butítva tudta.
Lesz a lófaszt. Nyugaton megcsinálták az M8-ast, de itt sose lesz egy Miskolc Szeged tengely.
lesz olyan is
Pont leszarom az ilyen média chipeket. Nem mozit akarok üzemeltetni, és úgy is szar a szemem. 😆
Amúgy a PI-ben is cél chip van a 4K lejátszás miatt, de egy 10+ éves szimpla HD TV-m van, szóval amúgy is baszhatnám a más dimenziós képet 😁
Azt sem tudom mi az a DSD 😂 szóval nekem tuti nem kell.

Légy boldog a Dűnével, én nem estem hasra, mert a 3betűs parasztvakításokhoz nem értek és túlárazott is volt, meg nekem annyi kellett, hogy YT, Netflix, HBO menjen.
Mondjuk egy keresztbemenö autopálya szakasznak jobban örülnék.
amilyen drága a pályadíj, még vihetnének is. közpénz is van temérdek, mégtöbbet lehetne kitalicskázni