Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...
Közlekedni teljesen jó 🥳 ha van energia az olaszos hülyeségekre... Ez a px volt, de szerelési hiba,nem azért mert szarOlasz...
Láttam már ilyet. (még megvan)
Ismerős forma? 😀
Csak úgy... Hátha történik valami
Ez meg mi a sz@r? :-S
Üdvözöljük az M-Net Befektetési Társaságnál. Ebben a társaságban megtalálja a megoldást minden olyan pénzügyi depresszióra, amely nehezítette Önt. Megkapod álmaid kölcsönét. Csak győződjön meg róla, hogy kétségek nélkül dolgozzon velünk, és az égbolt lesz a határa. Jó irodáink vannak szerte a világon.

Lépjen kapcsolatba velünk.
Mnetinvestmentcompany@gmail.com

Kösz.
az ebay oldaladon egy hosszu csövet lattam, amiben az uszo--jelado mozoghat . . .
Ezt kicserelni, csak a Tank kiepitesevel lehetne .
AVAGY felülről Flex-el egy kör alakot a lemezböl kivagni es igy ezen at kihuzni a " Csövet" . . . ujat bedugni, elektromosan összekötni , fertig . . .Brutal, de egyszerü megoldas - - - -lenne
kösz vegigneztem, --- majd valahogy megoldom .
ebay mint "robbantott ábra" néha segít
https://www.ebay.de/sch/i.html...
Hello . Tud-e valaki Infot adni, 2 ütemü Vespa Tank kiepiteseröl. A Benzinstand kijelzö falsches mutat, felenel mar üres a tank . . . .
Se a Youtuben, se a nemet forumon nem talaltam Infot..talan itt.
Lehet a pici uszoka, ami serült . . . jo lenne kiszerelni
OOO, Vacuumos csap ? Ürtechnika ;))
Vákumos benzincsap ! 😉
Az alacsony nyomasu - nyomas alatti ?? ( Unterdruck ) Benzincsap volt a hibas .
Papi, tekerd be teljesen a levegőcsavart, majd indítsd, és tartsd a fordulatot gázzal. Ugye ilyenkor nincs alapjárat. Majd kezd el kitekerni a levegőt ráadva addig, míg már éppen nem emelkedik a fordulat. Ezután az alapjáratot állítsd be a másik csavarral. Anno a szockó karbikat így szoktam, hiába mondták a 1.5-2 fordulatot kifele alapnak. Lehet így jó lesz.
kösz, rendes vagy , de az istennek nem jön össze....Ugy olvastam 2,5--3 fordulatot kell kicsavarni, de igy sem OK. Ha meg betekerem peköpi a Gyertyat :))
Ha elindul ugral, fulladozik, majd leesek rola, mig fel nem tud pörögni, aztan huz, de a max Gas allasnal , fullad . Tiszta röhej :)
Rendeltem mindentöl függetlenül egy Mechan. Jokert, (tehat nem az eredeti-elektromosat ) ez volt becsavarva regebben, meg egy Ostrak Post Mopedemen , Liciten vettem egy leadott Mopedet a Dorotheumban,12,000.- KM-el , ala kellett nyulni, felkattintani a csappantyut, majd 10 Mp mulva vissza, Dusito szelep. A sarga POST szin csupa előny volt, azt hittek Postas vagyok, :))Mentem-Parkoltam vidam eset volt . Ja kösz megoldom, nem letszükseglet---> jatek.....
Kosz, igy konnyebb.
A ferde csavar a levegot allitja, ha kifele tekered, szegenyited az alapjarati csatorna kevereket (tobb levegot ad).
ez a Dellorto-m van, lehetne megrendelni, de inkabb kinlodok a beallitassal
Kösz a valaszod, ertelmesebb, mint a györi kis senkihazi pőcsike., ami meg sosem szolt technikai dolgokhoz, mert az egyetlen agysejtje ehhez keves:)) te pocses ne irogass többt nekem, mart verezni fog az orrod !

Dellorto van beepitve--
. Mocskosul beköpte a gyertyat, hetfön tudok vele foglalkozni, ahogy nezem a dellorto is hasonlo, mint a te Fotod, .
A ferde ( Schlitz ) csavar 45 fokos szögben, a Riznis kezzel forgathato csavar alatt van, ez lenne a levegö -keverek szabalyzo? OK.
A Riznis pedig az alapjarat. Jopofa a gep, nemreg vettem , rövid tavokra .
Kösz, hogy foglalkoztal a dolgommal !!:)) 👍️
Ne szerénykedj, vágod a témát és önzetlen segítesz bárkinek. Ügyes kezű "sufnis" vagy.
Gondoltam pontositanam, melyik porlasztorol beszelunk, de nem eroszak a disznotor. Megtartom a hulye otleteimet magamnak :)
Vigyázz az öreg dukátissal ne bőszítsed fel, mert akkor nagyon lemegy alfába. 😁
Az angolokat nagyon utálja nem kicsit, de legalább nagyon. 😋