Nem agyonvágatni kell vele a disznót, hanem el kell kábítani. Ledöl a lábáról aszt szúrni a torkát. A szív meg szépen kidolgozza belőlle a reggelihez, meg a hurkához való vért
mert ha olyan dózist kap hogy megáljon a szíve akkor lehet a géprongyal törűgetni bontáskor a vért belölle.
jóaz
Ehhez gyakoralt kell, mert nagyon kicsi pont az ahol eltalálod a velőt, mivel a disznónak hosszanti irányban helyezkedik el.
és erős az átszakít az mindent. 268 kg-os disznót is lőttünk már baj nélkül vele
Mostmár a gyakorló lövéseken túl van a tubi cimborám profimódon kezeli az eszközt.
Egy durr a disznó már el is vetette magát hóttan, nem szenved. Nagyon szépen kijön belölle a vér nem marad a húsba sem a mellüregben és tüdőre sem szívja
hallottam olyat, hogy a 3 faszit agyonvágta de a disznyó szerencsésen túlélte
Persze valószínű valami kókány házibarkács sokkoló lehetett celofán szigetelésben
.
szívtunk vele éveket.
egy csomó szlovák patron eleve el se sül,vagy csak pukkan....a másik,ha a disznó jó zsíros,olyan szalonna van a fején,hogy át se viszi,szóval még csontot se ár...
úgyhogy baromi sok botrány és életveszély
után áttértünk a kábítós témára....még annyit erről a "pisztolyról",hogy az elsütő billentyű vége egyben a patron eltávolítására is szolgál
nem kell csavarhúzó
(3másodperc időmegtakarítás
)
Annyit érdemes tudni erről a szerszámról, hogy ez nem egy sorozatlövő cucc. Ezt ha egyszer elsüti a paraszt, akkor úgy lehet újratölteni, hogy középütt szét kell csavarni( jó hosszú menet) asztán mivel belebassza magát általában az elsütött patron az olajozás ellenére is, csavarhúzóval ki kell belőlle piszkálni, majd új patront beletenni visszatekerni és fölhúzni, hogy tűzkész legyen.
Na egy ilyen műsor eltart 15-25 másodpercig is. Ez azért hosszú idő amikor egy megvadult fenevadat kell tartni egy elhibázott lövés után.
Üvöltöm neki tubi ISMÉTELJ
Aszontja az nem megy olyan könnyen ám. Na kábé 20 másodpercig erőm megfeszítve tartom a dögöt mire tűzkész lett a fegyver, már látom is, hogy megpróbáltatásaim a végéhez közelednek amikor közelít a feje felé a belövővel. DURR még egy lövés
megint nem talált jó helyen a disznó még jobban felbőszülve egyre vérmesebben küzd az életéért, gondolom itt már érezhette ennek már a fele se tréfa az életére törtünk.
Én akkor már üvöltve sírok -MI A FASZT CSINÁLSZ TUBI BAZZMEG ISMÉTELJ MÉG
a disznó akkora már engem úgy lenget mint egy lobogót
Persze a harmadik lövés is mellé ment
Ekkor már hátúlról is zúgolódás halatszott, MONDOM: - Gáncsoljuk ki és szúrjuk le a hagyományos módon a gecit
adtam az utasítás a végelgyengülésem előtti pillanatban. Na így öltük le szegény párát
ezt azóta felemlegetjük neki, hogy háromszor is leadott figyelmeztető lövést a disznónak
Azóta tudja hová kell tenni a belövőt, hogy azt a kb. 10 forintos érményi helyet eltrafálja
.....a zsigával vonszoltuk vissza a homokon és utána boncolás....háát a húsa tele volt vérrel így nagy öröm nem volt benne, igaz minket az már rohadtul nem érdekelt hisz meg kellett ünneplenünk a rém fölött aratott győzelmünket!
http://youtu.be/uFX0JdLQ2M4