Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyarország, én így szeretlek!
Igazad van Gábor, legelni a marha szokása!!
Bocsi, csak linkelni tudom:
https://media.giphy.com/media/...
amíg nem ettem oroszlánt,addig nálam a disznó az állatok királya
nem azért küzdöttem fel magam a tápláléklánc tetejére,hogy vegetáriánus legyek
A lidlben lehetett kapni kenguru steaket én ettem nagyon ízlett.
A vágóállatokra is vonatkozik. Erre egyébként lenne egy jó történetem az Öreganyó és a tyúkocskái címmel... de inkább megtartom magamnak. Sajnos nem lehet ma már olyan hozzászólást írni, amit valaki ne próbálna moralizálni.
aztán utána meg jól megesszük őket........
Az állatvédelemmel kapcsolatban jól ismered az álláspontomat, de tapasztalhattad is nálunk, sőt azóta már megint többen lettünk egy kóbor kutyussal
"Az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élőlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége."
Szia Laci! Nem mindig a puska a jó megoldás!
Szia Józsi!
Egy videó volt, ami sajnálatos módon nagyon megosztotta az embereket. A teljes történet szerint egy 19 éves rákos fiatalember utolsó kívánságát teljesítették, ami abból állt, hogy részt szeretett volna venni egy vaddisznó vadászaton. Az egyik vadász kutyáját a nyakánál fogva megragadta egy jó erőben lévő megtermett kenguru, ekkor az egyébként állatgondozóként dolgozó fickó egy maflással térítette jobb belátásra az ettől igencsak meglepődő erszényest. A felvétel egyébként becsapós, tényleg olyan mintha csak ölelgette volna a kutyát, viszont a hozzáértők szerint baj lett volna ha nem lép közbe a srác, aki már csak a foglalkozása miatt is tudta mit kell tennie. Mellette szól, hogy nem egyből a puskája után nyúlt hanem vér nélkül rendezte a dolgot.
Hajaj István, de még mekkora némelyik?!
Nekem nem jön be a kép , valami nincs rendben a gépemmel!
Nem is lenne ezzel semmi baj, ha egy 8-10 éves gyerek lavírozna vele, csak ahogy látom egy vén fsz . a "sportoló" !
Pályaidom...
Én nem tudom A videón az láccik , mintha barátkoznának egymással A kutya nyakát átölelte a kengurú szeretetből. Láthatólag a kutyus sem volt ellene
Csak a gazda akart szerepelni egy videón
Ettem már a húsából én is és nagyon ízlett. Amivel ugye meg mindenki tisztában van, a legnagyobb állat maga az ember!
Remélem az is világos, hogy ez Ausztráliában történt, ahol egy időben (a túlszaporodás miatt) irtották a kengurukat. A farmereknek óriási károkat okoztak, azok pedig vadásztak rájuk, sőt hiába jelkép és a kultúra része, a húsa is népszerű eledel... szóval ettől csak rosszabbul szokott elsülni egy ilyen találkozás azon a vidéken. A kenguru nagyon erős állat, egymást is megfojtják, itt az ember is komoly veszélyben volt, de szerencsére mindenki megúszta a kalandot komolyabb baj nélkül.
De ugye azért az világos, hogy nem a kenguru ment be a városba, vagy az ember kertjébe, hanem az ember meg a kutyái mentek oda a kenguru élőhelyére? Szóval olyan nagyon nem kéne csodálkozni hogy ráment a kutyára. Nekem is volt olyan kutyám amit megvágott a vaddisznó, mert olyan helyen mászkált, ahol nem kellett volna... Nem kell a kutyát szabadon engedni az erdőben, akkor nem kerül ilyen helyzetbe, és nem kell lepofozni egy vadállatot, ilyen egyszerű ez.
Nem szeretem ha bántják az állatokat, ez viszont kiegyenlített küzdelem volt, szemtől szemben, semmi fegyver. Aztán amikor elcsendesedett a balhé mindenki ment a dolgára
Szevasz Józsi! Oda figyelek majd.
Szia István! Azért legyél gyanakodó, ha sokszor palacsintát kapsz ebédre ! !