Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy épp azt lehetett kapni az autósboltban.....
mert azért néha ezt-azt cserélni kellett benne, nem olyan volt mint a zsiguli hogy azokkal a bajusz kapcsolókkal került a bontóba amivel a gyárból kijött
Ültem pár dácsiában...de nem volt 2egyforma... Mindben mások voltak a kapcsolók,fogantyúk...ami éppen kezükbe került aznap,azt szerelték be...
régi logan van a rokoni körben, kint is berszéltem pár emberrel mind dícsérte
de azok még a 1,4-1,6 szívó benzines motorok voltak, ezek kb 400 ezret el tudnak menni
a mostaniakban sajna már nem ilyen motor van, a dokkerban van már csak a régi szívó 1,6 motor
A bocskorosok mindig is odavoltak a france járgányokért, nekem asszem nem lesz, nem is volt így nem is tudom milyenek. Havernak volt az 1.3 dáliája a legkényelmesebb volt az akkori kgst felhozatalból.
Fokozatok: szar; renault; román renault.
Egyet tarts meg mert nagyon szar lesz. Vegyèl dustert nem rosszak azok csak ne fapadosat.
amit megspórolok a kurvákon majd beleteszem a motorra
normális kocsit venni úgysem tudok mert nincs az astrától számomra megfelelőbb aztán felszabadul egy szatyor pénz
de ez a jövő zenéje, idén teszt lesz, lehet inkább eladom a fenébe az összes motort és veszek egy terepjárót pecázni meg erdélybe menni
Baszod mindig a fillèrt de ezek a gèpek nem alsó polcosak ugye.
Èg a művèsz!
pont ezért kell ez
ha szopatni akarom magam akkor egy cserépléccel is meg tudom verni a kis testem tök ingyen
De ezek nem olyan szarok mint a dukáátik.
mi a baj vele? ültél már ilyenen?
Azzal az üléssel túrázni?!
ez egy tipikus aszfalt motor: https://www.cycleworld.com/201...
de ha épp egy kis murva kerül alá akkor sem esik kétségbe
nyugatra nem tervezek menni, keletre meg kell az endúró
Aszfalton
egy ideje.........

ha bejön az aszfalt beszerzek egy lc8ast, bár most még egyenlőre ott tartok hogy elzsibbadok 10 percen belül
Elköltöztél otthonról?
Jó a reklám vidi.
a ktm motorra tettem utcai gumit https://www.continental-tires....
elég jó értékei vannak aszfalton de mégsem buzisan sima
Mivel szaggatod fel a flasztert
titkos helyre, nem árulhatom el mert megjelennek a rajongók
igazándiból nem vagyok életunt, csak besokalltam ettől az anyagias világtól, a sok lehúzástól stb stb
kis munka kis pénz nagy nyugalom......és azért nem jurtában lakok, és nem újságpapírral törlöm a seggem a bozótosban.....
tervben van hogy keresek valamit ami érdekel de eddig még nem találtam meg
idén kipróbálom az aszfaltos motorozást, de lehet a pecázás szakkört is újra elkezdem
Én is értem az ini féle életet, de nem így szeretnék élni és nem erőltetem másra a saját nézetem. Nem jó érzés mindig fillér baszakodni.
Ezen jót röhögtem én is.