vagy épp azt lehetett kapni az autósboltban.....
mert azért néha ezt-azt cserélni kellett benne, nem olyan volt mint a zsiguli hogy azokkal a bajusz kapcsolókkal került a bontóba amivel a gyárból kijött
régi logan van a rokoni körben, kint is berszéltem pár emberrel mind dícsérte
de azok még a 1,4-1,6 szívó benzines motorok voltak, ezek kb 400 ezret el tudnak menni
a mostaniakban sajna már nem ilyen motor van, a dokkerban van már csak a régi szívó 1,6 motor
A bocskorosok mindig is odavoltak a france járgányokért, nekem asszem nem lesz, nem is volt így nem is tudom milyenek. Havernak volt az 1.3 dáliája a legkényelmesebb volt az akkori kgst felhozatalból.
amit megspórolok a kurvákon majd beleteszem a motorra
normális kocsit venni úgysem tudok mert nincs az astrától számomra megfelelőbb aztán felszabadul egy szatyor pénz
de ez a jövő zenéje, idén teszt lesz, lehet inkább eladom a fenébe az összes motort és veszek egy terepjárót pecázni meg erdélybe menni
ez egy tipikus aszfalt motor: https://www.cycleworld.com/201...
de ha épp egy kis murva kerül alá akkor sem esik kétségbe
nyugatra nem tervezek menni, keletre meg kell az endúró
titkos helyre, nem árulhatom el mert megjelennek a rajongók
igazándiból nem vagyok életunt, csak besokalltam ettől az anyagias világtól, a sok lehúzástól stb stb
kis munka kis pénz nagy nyugalom......és azért nem jurtában lakok, és nem újságpapírral törlöm a seggem a bozótosban.....
tervben van hogy keresek valamit ami érdekel de eddig még nem találtam meg
idén kipróbálom az aszfaltos motorozást, de lehet a pecázás szakkört is újra elkezdem
mert azért néha ezt-azt cserélni kellett benne, nem olyan volt mint a zsiguli hogy azokkal a bajusz kapcsolókkal került a bontóba amivel a gyárból kijött