legalább a googliba irde be:opni
Évente van két három jobb
aztán esetleg néhány extralájgtos. Mert ha legalább szeretném az ízét8 bár ez a kisebb probléma valami édes szarral el lehet venni) de a másnaposságom az gyötrelmes és szörnyű
Ha nem lenne másnaposság már rég nem élnék
Remélem nem neheztelsz
A te hozzászólásaidat nem értelmezni nem tudom, hanem elolvasni nem
Faszt a hülye tabletetbe össze vissza nyomkodod az egymás melletti betűket.
márhogy kistván hozzászólásán mert arra írtad alapból, hogy ezért vagyok kretén
én 13 évesen kiscsikó.
Amíg a haverok a nyáriban a bört rúgták én akkor is dolgoztam
Persze ez nem a ki mit tud
Csak leírtam a gondolataimat mert ezt a full kreténezést már egy kicsit unom amikor egy kretén nyomja ezt
De úgy látszik ebből a hozzászólásodból sem maradt ki
ha meg ez ennyire felidegesített (pedig nem volt szándéklom) akkor csak sok igazságot leírtam
Beleültél a készbe na
zéró ötlettel, kockázattal, zéró anyagi ráfordítással. nem így akartam mondani
... de így van
Hólapát meg honnan a faszból lenne, mikor még se híre se hamva nincs a hónak?
Leírta, hogy akinek szúrja a szemét az általunk szinte fel sem fogható mértékű közvagyon elherdálása, magánosítása az csak siikertelen lehet, mert ha neki nem jó akkor másnak miért. Aki meg olyan qrva sikeres mint pl. te
Az meg viktor barátja, mert minden hepi
Erre meg azt írtam, hogy nem érzem magam sikertelennek, de nekem mégis csak kinyílik a bicska a zsebembe amikor ez már ilyen pofátlan módon és mértékben megy
Hát biztos de én ezt is vállalom
Azt is tudom, hogy neked minden nagyon szép,
neked minden nagyon jó
és mindennel meg vagy elégedve
Mondjuk ehhez kellett talán az a szerencse, hogy szüleid felépítsenek egy vállalkozást, amivel neked nem kellett mást tenned, csak tovább vinned
Semmi saját ötlet, semmi kín, semmi kockázat és semmi befektetés és rizikó és semmi áldozat. Gyakorlatilag beleültél egy készbe
Ezt nagyjából Rostás Pisti is tudná, ha neki ilyen leehtősége lett volna. De neki nem volt mert Ő azért született, hogy több pénzt vehessen fel érte a család
Nagyjából ennyi a gondolatom, de írd meg ha máshogy volt. Egy közel 50 éve beindított vállalkozás elvezetése nem kunszt csak napi rutin
Pláne, ha azt más szenvedte ki
Azért az újságcikkben a "kawasaki típusú motorkerékpárosnak" korrekt megfogalmazás