egyetértek veled , és csatlakozom az előttem szoló többi HD utálókhoz. Szánalmas az egész bagázsuk minden találkozón feszít a sok nagyképű sörhasú álrockker majom a rojtos ráfeszülős amerikai filmek kék osztrigás jeleneteiből ismert buzeráns ruhájába és még ők pofáznak arról, hogy ki a férfi, meg az igazi motoros ? Meg ami nem elavult technikájú röfögö, püfögö olajzabáló az már nem is motor....szerintük. Egész nyáron 4 találkozó erejéig felhuzzák a homokos gúnyájukat elviszik trélerrel a szarjukat mennek 100km-ert és oda vannak maguktól, hogy mennyit motoroztak , közbe meg a motor simogatásával a garázsban több időt töltenek, mint motorozással, mien érdekes hogy amint nem 30 fokot mutat a hőmérő elkezdődik az ősz még szinte mindenki motorozik, de HD-st már nem látsz az utakon, a kis kényes kislánykák már szeptemberben elsüllyesztik a gépet a garázsban. Ezek lennének a nagy motorosok?
Szilánkosra törik bármelyik izülete esésnél, rojtprotektor rulez...
Ti ezerszer jobban fikázzátok a Rocker Choppereseket, mint Ők titeket! Csak olvassatok vissza
Sajnálatos, hogy némelyikőtöknek a motorozás arról szól, hogy ki tud gyorsabban és vakmerőbben száguldani.
Ajánlom mindenkinek azt az érzést amikor egy bőrmellényben és egy rohamsisakban élvezi a tájat az illatokat az élményt.
Szánalmas, hogy itt is egy bizonyos bandaháború kezd kialakulni.....
Ha meglesz a Harley-m, én akkor is vissza fogok inteni, ha ez sokakat boldogsággal tölt el, mert Én is Speed motoron ültem.