Erről már szó volt. Sőtt ami majd odabasz engem mit vállalkozót a 94 ezres minimálbér és a 27%-os áfa. A közel 400 ft-os gázolaj sem vidít, mikor lecsavarok havi 3 ezret
Nagy tévhit az, hogy ha összehúzzuk a gatyát majd, apránként vissza tudjuk fizetni azokat az adosságokat amiket fölvettünk és kamatozik. Nagy szart
A kamatokat nem tudjuk fizetni, nemhogy a tőkét. Nem is érdeke ez semelyik országnak. Az a jó ország amelyik tartozik és kamatot fizet
Azzal, hogy összébb huzzuk a gatyát és még a maradék bőrünket tépkedik lefelé csak saját maguknak jó. Ráfogják arra, hogy ezt kell tenni, hogy meglegyenek a hiánycélok, hogy a nyugat felé jó adósnak számítsunk.
. Nem láttam még olyant, hogy egy kormányon lévő pártnak 4 elnöke lett volna 2 ciklus alatt. mszp egy rakat szar! Megyó papi is elismerte, hogy mikor átvették az országot a fidesztől, jó állapotban volt kis hazánk kasszája. Majd miután kitúrták az mszp-ből az egyetlen külföldön is elismert TANULT ISKOLÁZOTT EMBERT(Medgyesi), és átvette a pártvezetést egy olyan beképzelt privatizációból meggazdagodott felfuvalkodott senkiházi kivagyi ember mint a fletó, igen hirtelen és meredeken zuhant lefelé az addig fidesz által összerakott Magyarország. Sajnos most is át fogják venni és ismét elbasznak majd mindent, mert sok ember így gondolkodik mint Te(nem sértésnek szánom). Egy ország olyan mint a saját háztartásod csak kurva nagyban. Ha van hiteled és a megnövekedett törlesztő ellenére azt vissza akarod fizetni, akkor azt nem tudod máshogy mint összébb húzod a gatyádat és spórolsz. Most Viktor ezt teszi. A helyében megemelném a szesz és a cigaretta jövedéki adóját is a retvás gecibe legalább 50%-al! Így még mindig nem kerülne annyiba mint Angliában.
A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová, 14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni.
Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben.
A nyomozó másnap jelenti:
- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.
- Én már azt hittem valami komoly baj van. Ez nagyon egészséges!
- Nos, megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni.