Tudod mennyire szánalmas, és egyben elszomorító, hogy nem fogod fel, mennyire nem idevaló vagy?! Egy kicsit elgondolkodhatnál ezen. Most először szégyenlem magam egy másik motoros miatt (igen, te vagy az, ha nem fognád fel ezt sem...)!
nda szalonbol kap idomokat.
.meg uj 150sp hengert.ajh.nalad valami nagyon nincs rendben most rakod fel 20x ezt a kepet mast nem jut ezsedbe.mondjuk ger6 müpunci?szerintem neked baj van a toronyba.
.most nem adom el
, ált senki nem találja az öőüű ket
1985ös...
Miért kúrtam el? Elolvastad a hozzászólását? Azt írta, müpunci. Ezen meglepődtem, mert a görnyedt szót nem tudta leírni (csak azt, hogy gornyedt), de ü betűje van? Akkor mit kúrtam el? Ü betű van, de Ö nincs? Bár te mondtad, hogy rossz vagy helyesírásból, de érted a lényeget, nem? Szóval most akkor mi van? Ki a hülye kettőnk közül Dániel? Baszki, te is inkább olvasnál, mielőtt belepofázol dolgokba.
Illetve bocsánat. Kicsit felkaptam a vizet, mert nem tudtad értelmezni az írásomat. Remélem, most sikerült elmagyaráznom az írandóm lényegét, hogy nem hiszem el, hogy van ü betű, de ö nincs, ezért nem értettem, hogy mi az, hogy ezt most én kúrtam el. Mit? Vagy még mindig nem ezt a fórumot olvasod?
Ez neked valami haverod, hogy ennyire véded?