Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem valamiért nem akarja odaadni a vidit, pedig érdekelne a dolog!
Szia Attila F!

Nagyon érdekelne amikkel kapcsolatban írtál, az adatlapomon lévő email címemen keresztül légyszi vegyük fel a kapcsolatot.

Köszönöm szépen!

Végh Ákos
Sziasztok!

Ha rossz helyre írom ezt akkor bocsi, de ez a téma tűnt a legközelebbinek.

Kezdő motoros villamosmérnök vagyok és szívesen összehoznám a tudományom a motorokkal, mert imádok bütykölni.
Szerintetek lenne értelme összedobni egy fedélzeti telemetriai egységet, ami mérné és mutatná menet közben a gumik hőmérsékletét, olajhőmérsékletet, CHT-t, pillanatnyi fogyasztást, logolná több ponton a gyorsulást (futómű belövéshez), stb.?
Egy diszkrét karakteres LCD kijelzőre gondoltam, hogy ne legyen karácsonyfa a műszerfalból. Emellett lehetne tenni rá usb kivezetést, és egyéb feature-öket.

Lenne köztetek, aki szívesen használna ilyet? Mivel egészítenétek ki? Van még valami amiről úgy érzitek, hogy kevés információ áll rendelkezésre, de jó lenne ismerni?
Halihó!
Találkoztam egy baszott jó dologgal! Küllőre húzható fényvisszaverős borítás baszki! :D Beszarsz olyan jó! Na én nézegettem mi van - hogy van,de a következőket olvasgattam,találtam!
- Elvileg kressz szerint nem alkalmazható....
-Csak bicajhoz valót találtam ami 8 cm hosszú (ez ugye rövid) , és szürkét (na nekem piros kellene)!
Ha valaki talál pirosban 17colos kerékhez megfelelő hosszúságút az pls jelezzen! ;)
Itt egy vidi ! http://youtu.be/VLtgnAGjhk4
Köszönöm a helpet!
szia nekem ugyanilyen szinösszeállítású volt az etz-m mint most a tied ne tedd tönkre 2 hónapon belül megbánnád
Szia!

csak egy kósza ötletem van. Lefotózod a műszer kijelzőt, lehetőleg méretarányos legyen. Majd valami képszerkesztő programmal olyanra módosítod vagy módosíttatod amilyenre szeretnéd. A következő lépésben pedig legyártatod matricában és ha megérkezett ügyesen felragasztod.
Csak nyugodtan, ha tudok, segítek, de tel számot is írj mert nem sokat vagyok gép közelben.
Jól néznek ki koszi.
Nem tudom pontosan milyen elképzelésed volt a zöld mennyiséggel. Pár variáció.
Cserébe inkább segíthetnél. Adatlapod szerint zxr400-ban otthon vagy. Ezzel a gépsassal kapcsolatban e-mailben megkeresnélek később.
Köszönöm ez kurva jó lett, jár a snickers. Még egy snickersért kérnék bele még egy kis zöldet, mert így tul sötét. Küld a számlaszámod és küldöm a snickers
Ezen kicsit több a zöld
Ezért járna legalább 1 snickers...
Sziasztok! Segítségeteket kérem. Át szeretném fényezni a motoromat, mert nagyon tetszik zzr1400 színe csak nem tudom, hogy jól állna-e a motoromon ez a Szin össze álltás. Tud ebben segíteni valaki?
Sziasztok! Egy yamaha tdr 125 boldog tulajdonosa vagyok és mivel tél van így pihenőn van a gép. Nos a problémám a következő. Szeretném a műszerfalat kicserélni. Áll egy km/óra műszerből egy hőfokmérőből és egy fordulatszámmérőből. Az órákat szétszedve egy kb fél centi vastag amúgy átlátszó műanyag lapra vannak ráfestve a számok, vonások ilyenek. Nos én ezt szeretném módosítani, más fajta szám típussal más háttérsznnel és a végén más színű háttérvilágítással. Viszont elrontani sem akarom mert ha a műanyag lapról lekaparom a ráfestett számokat, vonásokat akkor én soha az életbe nem tudom azokat ugyanoda visszavarázsolni. Ebben kérnék kis segítséget. Előre is köszönöm!
Tudnátok kezdeni valamit a motorommal?:DDD
hello valaki tudna nekem segiteni van egy aprilia rs 50 és szeretném festetni valami ajánlatok?
szia látom te érted azt a virtual tuningos témát! lenne nekm 1 motorm arra kellene valmi szép festést kitanálni én vagy hófehéren gondolkoztam vagy korom feketén vagy fekete piroson!
amugy a motorm 1 yamaha tzr 125 4fl és az oldaidomok és a fejidom aprilia af1 sport pro ráépitetem jól is néz ki szerintem csak majd valmi festés kellene rá nagyon szépen megköszöném ha csinálnál 1-2 ötlete
sziasztok szeretnék led sort rakni a motoromra van is egy elég komoly ledsorom 4 színt lehet kikeverni vele ... namost a motorom az berugós--- nem önindítós és gyárilag nincs benne akumlátor.. ugy akarom emgcsinálni a fényt hogy akksiról menjen igy nem ingadozik majd a ledek fényereje a generált áramtól függően... van egy vadi uj akksim de nem akarom folyton ki be akni a motoron és ugy feltöltögetni hanem a generátorra rákötni a mocin ezt lehet direktbe kötni és a negatívot testelni vagy kell közé valamilyen feszültségszabályzó vagy hogy szoktak ezek a dolgok lenni ? ha valaki segítene nagyon megköszönném! :) ha valakinek nem lenne érthető akkor az akksiról akarom a ledeket működtetni és megakarom oldani valahogy azt hogy a motor töltse az akksit de ne károsodjon az akksi ( melléteszem hogy 12 voltos a rendszer a motoron) üdv.
Üdv! valaki próbálna nekem tervezni valami dekort erre a motorra lehetőleg úgy, hogy ne kelljen átfesteni? Csak pár ötletet szeretnék mert nincs elképzelésem milyen matricákat csináltassak rá. Köszönöm.
Sziasztok !

Segítségeteket szereném kérni azoktól akik értenek a Gimp-hez valamennyit. Nagyon noob vagyok hozzá. Csak annyi kérdésem volna hogy egy autót szeretnék "átfesteni" más színre, úgy hogy úgy látszódjon a képen, mintha az tényleg olyan színű is lenne valójában. Nagyon régről elmékszem valami olyasmire hogy "Lasszós kijeőléssel" kijelölök, utánna telítettlegséggé tevést kell csinálni, (itt teljesen meg is akadtam...) majd kiválasztok valahol/valahogy saját színt, utánna valami radírszerűvel pedig törlöm a felesleges részen "fentmaradt" színt valami radírfélével el tudom távolítani. Esetleg ha ezeknek valaki tudja hogy milyen billentyűparancsai vannak akkor azt nagyon megköszönném. !

Sziasztok.
Cuki:)))) Köszönöm szépen!
ezt sikerult osszehozni. kicsit tulexponalt az osszes keped, amin fingom nincs, hogy hogyan lehetne javitani, ugyhogy ezt tudtam kihozni a dologbol... ime:
teljesen hobbi szinten tolom. webes fejlesztesekkel foglalkozom es ha nem is tegezo, de azert koszonoviszonyban vagyok vele