ha sokat eszik akkor ez a helyzet
mondgyuk igaz hogy a gyári kipufogók el vannak baszva , igaz nekem régebbi 80 as de mielőtt szét nem vágtam és át nem alakítottam naon szarul ment
Én is ledobbentem mikor mondtak...
de télleg komoly... mentem más dt-jével hasonlo évjaratan szinte full gyari volt a gép és joval gyengebb volt...
nem került sokba ez a sok tuning ?
többe kerül a leves mint a hús
anyi pénzből már simán gyárikroszt lehet venni sztm
én is alra gyüjtök
az enyémnek is nagyfordulaton igen durva hangja van
főleg hátsó dob nélkül
meg megy is ezerrel , csak kicsit túl nagy fordulatra sikerült a pufót alakítani
mert olyan 9 ezertöl megy kb
de már nincs kedvem szétvágni megint
Tegnap irtam a reces kuplungkosarrol. Lereszeltem, de nem igazan lett jobb. Szerintem meg az olajjal lehet gond. Ha nem, akkor ezen mar csak a rugo csere segithet. (foleg hodegen csuszik)
Mas 1.:
A kipuf kiegetese tenyleg annyit dob a gepen? (irtam, hogy kinyomta a fotengely szimeringet a kuplung oldalan es hat onann olajat is szivott rendesen. Folyt is a kipufbol az olaj) Mert most nem megy meg annyit se, mint regen. A nyomatekos resz 4500 es 6000 kozt OK, de utana?! Nem megy 80 -at se.
Mas 2.:
A gyujtas elektronika volt mar valakinek erintekzesi hibas. Mert ha nagyobb godorbe hajtok, akkor magas forduton ki-ki hagy. Amit nem ertek, az az, hogy lentebb miert nem? Es magas fordulaton se mindig. Van valami muszer ami menet kozben jelzi, hogy van e szikra?
Lord