Most per pillanat egy hátsó idomra lenne szükségem ha tudna vki uyganis az enyém elferdült :P!4
áhh 4esbe mentem vele 100at és furcsáltam hogy nem megy aztán akko jötem rá hogy van még 2 sebesség :D Elpörög 9000ig is de lehet még tovább is. Nagyon repeszt, vite a 120at enyhe szembeszélbe behalyolás nélkül. mikor kinyit póver vagy franc tudja mi, elkezd húzni mint a barom. Teljes nyitásra volt álítva a power most viszaálítotam gyárira hogy azért városba legyen nyomatéka, mert nagyon pörgetni kellet. Így még nem próbáltam a végét. Megtömtem jó alaposan a hátsó dobot, nagyon szép hangja lett legalábis alapjáraton, mint egy négyütemünek :) Szóval tecik. Csak féltem hogy tönkremegy :S Persze tartalékon voltam és megcibáltam neki párszor :D és hát még jó hogy kifogyott a benzin :D 160km szoktam meni általába egy tankkal most 143 lett belöle. Az olajat se köpi, csak kormos a kipufogó. Jupppíí :D
Miért velem történik ilyesmi?!?!? na mindegy. Erre másik ötlet valakinek? Vagy vegyek új hengerfejet?
nektek menyire melegedik a mocitok mert az enyém mostanába eléggé bemelegedik de az nem lehet hogy nem keringteti a vizet nem?