Amúgy nem rossz az a pollini henger , itt is van egy a pincében, 45,5ös asszem, az a gyárilag kapható dugókkal az utolsó méret, de már szétszorultan került hozzám, ezért vettem egy osztott felömlős 50es hengert, amivel elég szépen ment a 16os karbival....
.
. Magyarul addig kell játszani a levegőcsavar kifelé csavarásával amíg még pörög de nem esik vissza a fordulat, utána pedig alapjárat beállítás. És a tűn az alapérték hányadikba van?
de meg fogom próbálni holnap mert kell állítsak az enyémen, a sajátomon kipróbálom hogy ha szegényítem menyire ejti lassan meg ha dúsítom menyire ejti lassan. Mindent úgy vettem észre hogy ez a motor ellentétesen csinál karbi téren
Hülyén fogalmaztam meg, de nem egy nagy durranás, arra figyelj, hogy mindig a több benzintől a kevesebb felé próbálgass, sose a legkisebb fúvókákkal kezdj.
Hamar vége lesz annak a motornak.
csak többet fog enni... Én épp most cseréltem egy 150-est 120-asra. És igen állítani kell majd rajta.
az hogy lassan esik vissza lehet attól hogy sokat kap vagy keveset de valszeg sokat, kicsit tekerj kijjebb a levegőcsavaron
G.