Én úgy tudtam, hogy a kompetencia szóból képezzük több lépcsőn át, aminek többek között "alkalmasság" jelentése van. Sajnos az oldal hitelessége és teljeskörűsége a wikipédiával egyenértékű, mivel felhasználói javaslatok alapján kerülnek ki a szavak szinonimái. Szövegkörnyezet nélkül írnak olyan jelentéseket, amiket csak szövegkörnyezet alapján lehetne oda sorolni, illetve azonos szó ellentéteként teljesen eltérő használatú, súlyozású szavakat ír. (Egyébként a kompetens azt jelenti még ez az oldal szerint is, hogy jogosult... valamire, tehát ha azt szerettem volna kifejezni, hogy nem jogosult a hálára, még úgy is "értelmes" lett volna.) Szerintem. Tévedés joga fenntartva!
gyári dugó eltört 18ezernél, kapott vertex dugót ami 0,06-ra lett illesztve elvileg de nagy lett
cseréltünk benne még 1x dugót akkor wössner ment bele ott kicsit jobb lett az illesztés. Én több mint 20ezret mentem a 125 össel enyit tudok letenni neked az asztalra
tökéletesen hibátlanul, nem derékszögeltem soha, nem is értem hogy mért mindig a derékszögelés.... ha ő szedte szét a motort és nincs 1 oldalra kenődve akkor mért kéne derékszögelni?
Most bárminek leirhatsz én nem fogok már többet irni a témához
Kell még tanulni mindenkinek.
Tény, hogy a derékszögelést illik ellenőrizni a henger felszerelésénél.
Mindenkinek további jót.