és javasolnám, hogy szerezd be magadnak tartaléknak tied mellé
én is megdícsérem a tiedet, mert nagyon szép és ígényesen lett átalakítva, egy időben én is gondolkodtam rajta, hogy megeszközölöm rajta a tiedhez hasonló módosításokat, de valahogy mégsem jött össze
A fékfolyadék cserénél a legjobb megoldás az, amit az autóknál is alkalmazunk! Főfékhenger tartályából kiszívni a régit, feltölteni újjal, majd a légtelenítő csavaron kiengedni a régit, közben folyamatosan utána tölteni az újat. Ha már kijött annyi, hogy biztos elég, akkor lezárni és kész. Semmi pumpálgatás meg ilyenek! Egyrészt, mert a gyors pumpálás apró buborékokat képez ott, ahol eddig egy nagy volt, és akkor lehet órákig légteleníteni, ahelyett, hogy kimegy a levegő és kész. Másrészt meg ha behúzzuk a kart, akkor a karmantyú lezárja a tartály nyílását és nem folyik le a cucc. Azt meg könnyű elbénázni rutin nélkül, amit leírtál légtelenítést, aztán az egész munka semmit se ért. (Hát még ha előtte is pumpálgatva volt, mielőtt megtelt a rendszer) Pumpálni még akkor sem, ha eddig üres volt a rendszer. Be kell tölteni, és ENYHE vákuummal szívni a légtelenítőn a cuccot egy jó hosszú, áttetsző csővel. Közben utántölteni fent folyamatosan. Ha már megjelent a folyadék, még hadd jöjjön, egész addig, ameddig semmi buborék nem jön már ki. Ügyelve a kormány és a motor helyes állására. (Ne arra dőljön, amerre a légtelenítő lentebb esik)
A legtutibb és leghibatűrőbb módszer.
Az 50-esnek
Két lamellás a kuplungja, a 80-asnak pedig öt (ha jól emlékszem...).
Üdv G.