Az összeépítéses dologgal oda próbáltam kievezni, hogy a "CDI vezérlő egység" (merthogy így használtam) még egy nagy integráltsági fokú, egybeépített rendszernél is alkalmazható, azon célból, hogy különválasztva megnevezzük vele a gyújtást vezérlő elemek csoportját a központi egységen belül.
Remélem sikerült észérveket felhoznom.
Ha már itt tartunk, full mechanikus is lehet egy gyújtásvezérlő szabályozóval. Lásd: Faék akkumulátoros gyújtás, elosztófedeles autóban, ezen belül fordulatszámra röpsúlyos és terhelésre depressziós szabályozású előgyújtással rendelkező típusok. (Kiegészítendő, hogy a zárásszög-változtatást, - mivel elsődlegesen az előgyújtás mértékét kívánjuk általa közvetetten módosítani - előgyújtás szabályzásnak neveztem). Remélem kijavít valaki, ha tévedek.
De köszönök mindent.
Mint írtad, hogy meguntad, akkor már mindegy mondjuk, de még előfordulhat hasonló. Tanulság megvan azért.
. Na de mindegy már, ma vett hozzá a motor tulajdonosa egy rohadt cdi-t, és majd bele rakja ahogy akarja mert én már meguntam a kókány szarját. De azért amiket kaptam válasznak azok segítettek sokat! Köszönöm mindenkinek!
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
három első lánckerék is van itt egy helyen, a kisebb tengelyűnél nem kell megijedni, hogy csak egy méretet ad be a listán, mert alatta ott a másik termék rögtön, ahol ugyanaz van, csak ott több a méret.