Amúgy én is most heréltem ki...Nekem meg keveset szállított. Jah és most lett felújítva a motor
Pityu9 majd ha gondolod felvehetnél msnre...adatlapon van a címem na jóccak
szerencsére lett rá arrow rezó is....elég nagyot megy....már csak az a fránya 160as szett kéne...nameg a városi vizsgám sikerüljön és akkor minden tökéleset
. Szerintem Te túl sokat olvasol motorokról, többet ülhetnél a nyergükben. Akkor nem ezt a "seeleje sevége" sablondumákat nyomnád!
....Jelentősége nincs
Ez esetleg nem egy beépített hiba?
Jah és mind ilyen, még a Vertex is...
Csakis 2 ütemű az élmény :-) Múlt héten a tatai crossverseny előtti napokban egy teljes napot végiedzettünk kb 30-an a pályán, nos ha jól rémlik egyetlen darab 4 ütemű Suzuki volt köztünk. Kipróbáltam, és nem élmény ... de ez az én véleményem, meg azért még elég sokaké, akik már megtapasztalták a két ütemnek az élményét, előnyét. Volt nekem is nagyobb motorom, és én se hittem volna, hogy valaha is vissza fele fogok menni a ccm-ben, de bizony kikötöttem a 125-ösnél, méghozzá nagy megelégedésemre (amit nem hittem volna, hangsúlyozom!)
Figyeljetek, egyet kellene eldönteni mindenek előtt: kinek mire kell ? Aztán ezek után venni ami arra való. Mint ahogyan közúti használatra nem fogok fullcross KTM-et venni, úgy mást sem más célokra. De szerintem egy komolyabb motoros ezt tudja, furcsa, hogy itt ezen megy a vita :-))) Ott volt valamelyikőtök a vasárnapi OB-n? Na hát onnan kell példákat meríteni, amikor a versenyzőnek két ugyanolyan KTM-e van, egyikkel edz, másikkal csakis versenyez. Hm .... először azt mondtam, ez bolond, aztán ahogy elgondolkodtam azon, hogy nem is biztos, hogy rosszabbul jön ki pénzben sem, ha csak az egyiket gyilkolássza, és a másik megmarad szépen csakis versenyekre, de szó szerint , minden versenyre előtte külön felkészítve. Tudom a KTM már a másik véglet, ott naponta lehet csinélni-csinéltatni ezt-azt, nagyon szervízigényes motor, na de kérem szépen akinek életformája a versenyszerű cross és erre rendezkedik be, annak ez megintcsak nem kérdés. Evidens, hogy ott a kisbusz, benne a két motor, valamint elég komoly felszerelés a helyszíni hibajavításhoz, lehetőleg egy segéd versenyre mindenképpen, ha valami olyan felmerülne, ami ott javítjható. Megvallom, én nem ismerek olyan crossost (kivéve a hobby-crossosokat) aki ne ismerné a motorjának minden egyes mm-ét. ..... Hát asszem ennyi.
Bence