.
. Tömören ennyi adatot tudok mondani neked. Tényleg kezdö vagyok még ebben a formában. Ja és még egy kérdés neked, az mitöl lehet,hogy egy darabig normálisan húz a gép 5000-ezres fordulat alatt is akár hatodikban 40 nél is. Utána ha bemelegszik vagy tulmelegszik vagy az isten tudja, Nincs alsó fordulatszám tartomány,Ez ugy jelentkezik,hogy nem akar menni a gép csak 5000 ezer felett,alatta csak morog ha le nyelezem meg nem akar megindulni. Ez föleg elinduláskor gáz mert 1-esbe 5000 ezer alatt semmi,utána meg kerékre emeli a gépet. De ez csak akkor jelentkezik ha mentem vele már kb. 20 percet. nincs dinamikus gyorsitása a gépnek,vagy nyelezem neki vagy meg ledudálnak a lámpánál
Csak TE...
. Ha ez igaz, tőled se vennék motort...
-nem kell kijavítani... csak azért hogy mások is értsék) nem fogok venni csavarhúzókészletet, amivel megint nem fogom tudni kilazítani, mert nincs "dinamikus csavarhúzóm" sem. Így egyszerűbb volt venni X darab csavart aminek a feje imbuszos kialakítású. És ha 10X szedem szét akkor is kényelmesebben meg tudom húzni ,mint a "kereszthornyos" csavart. Amúgy meg előttem barbárok szedték szét- megnéztem volna mit művelsz a speckó csavarhúzó készleteddel. Vélemény: az én hozzászólásom után úgy emlékszem, volt egy pár kérdés, amit fiatal versenyző kollégáink tettek fel, INFORMÁCIÓHIÁNY birtokában. Szerintem jobban örültek-tünk volna ha azokra válaszolsz, és megosztod velük tudásod
. Erről a hozzáállásról olvastam tőled a hetekben egy velős hozzászólást
Hogy is van ez? Bort iszunk oszt vizet......? Amúgy nincs veled semmi bajom, nem haragszom rád, mégegyszer köszönöm a segítségedet, és elismerem a tehetségedet
. Csak leírtam a véleményemet higgadt stílusban, ahogy ezt mint mondottad a fórumon kell...Mindenkinek szép napot, s vigyázzatok magatokra....
a4t -t anyira nem szeressük