kb 2-2és fél óra volt az út ! Úgy néztem hogy, olyan 5-5.5 L volt a fogyasztása ! azóta beletettem 600 km-t ! vettem bele egy hőértékes gyertyát katalógus szerinte de kb. 80 km-er után el sem indult vele a motor
ithon kutatam egy kicsit és találtam egy rozsdás magnetik marelli gyertyát , megpucoltam és azóta azzal megy és semmi gond vele
! Úgy hogy , nem mindig a szép , új válik be
! Tudom hogy nem te herélted ki de valahonnan kell szereznem egy másikat vagy ezzel kell valamit kezdenem mert nem az igazi ! A hangja az király de kipróbáltam az unokatesóm kipufantójával és azzal kicsit egyenletesebben ment ! elobb kapcsolt váltás után nem esett vissza olyan gyorsan a fordulatszám ! de így se rosz ! Nem volt semmi baj a fordulatszám mérővel , csak raktam bele egy aksit kb 10 percre és azóta büködik
csak fel kellet mágneseződnije ! a műszerfal világítást kicseréltem mert kiégtek az égők ! Zöld égőket vettem bele ! egyszer kiégettem a hátsó dobot azóta nem köpi az olajat ! amúgy kipróbáltam a homokbányában ! Még harmadikban is kapar
! A képek telfonosak de kivehetők !
, azért kérdem, hogy meg vagy-e elégedve
tetszett mert alapbol megy jo nyomatékos szinte mint egy 4t de mégis egy igénytelen 2t kevesebet eszik mint a DT-m és kb 100 kg fasza gép
Hol tudok venni 2006-os DT50-hez 70es hengert? Tuning kipufogót? És kb mennyibe kerülnek? Köszi